Αδυνατώ να θυμηθώ μια εποχή που η απόχρωση stawberry blonde δεν ήταν της μόδας. Το υπέροχο ανοιχτό κόκκινο χρώμα είναι εδώ και καιρό μία από τις go-to αποχρώσεις των ξανθών και των κοκκινομάλλων που θέλουν να κάνουν μια διακριτική αλλά εντυπωσιακή αλλαγή στα μαλλιά τους. Τώρα απέκτησαν και οι μελαχρινές τη δική τους εκδοχή αυτής της απόχρωσης!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Hairstyle Hair By Olivia Koh © (@hairbyoliviakoh) on

Τα hashtags #strawberrybrunette και #strawberrybrown έχουν κατακλύσει το Instagram και δείχνουν πώς ενσωματώνει ο κάθε κομμωτής  διακριτικές κόκκινες αποχρώσεις σε καστανά μαλλιά χωρίς το αποτέλεσμα να δείχνει μπορντό.

View this post on Instagram

 

A post shared by Paolo Donnini CDC (@dnnhair) on

Όπως μπορείτε να δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες, η συγκεκριμένη απόχρωση ταιριάζει εξαιρετικά σε σκούρα, αλλά και σε ανοιχτά καστανά μαλλιά. Οι ροζ ή κόκκινοι τόνοι αναμιγνύονται με τα φυσικά μαλλιά, συμπληρώνοντας τέλεια τη ζεστή καστανή βάση, φωτίζοντας υπέροχα το πρόσωπο.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Eva Mendes (@evamendes) on

Πρωτοστάτρια της συγκεκριμένης τάσης μπορεί να θεωρηθεί η Eva Mendes, η οποία τον Απρίλιο ανέβασε μία selfie της στο Instagram δείχνοντάς μας τους διακριτικούς ροζ υποτόνους στα καστανά μαλλιά της.

Σκέφτεστε να βάψετε τα μαλλιά σας; Μην ξεχάσετε να ανανεωσετε τη ρουτίνα περιποίησής τους με προϊόντα που ενυδατώνουν την τρίχα και προστατεύουν το χρώμα: