Τα it χρώματα βερνικιών για το φετινό καλοκαίρι είναι έντονα και πραγματικά απρόσμενα. Η πλατφόρμα έριξε μια ματιά στις αναζητήσεις των χρηστών της και αποκάλυψε τα χρώματα που θα φορεθούν περισσότερο στις κοσμοπολίτες παραλίες φέτος.

Βερνίκι νυχιών, GEL Εffect Nail Colour, No.73 Lavender Purple, KORRES

Τον Ιούνιο οι αναζητήσεις για lavender ombré νύχια αυξήθηκαν κατά 303% σε σύγκριση με πέρυσι κάνοντας το λιλά ένα από τα πιο hot χρώματα της σεζόν. Εάν δεν θέλετε να κλείσετε ραντεβού για μανικιούρ, κανονίστε ένα girls night in και δοκιμάστε τη DIY εκδοχή του ombré χρησιμοποιώντας ένα σφουγγαράκι μακιγιάζ.

Βερνίκι νυχιών για λάμψη, Nail Enamel Supreme Shine, No.207, Seventeen

Το επόμενο πιο δημοφιλές χρώμα βρίσκεται στο αντίθετο άκρο του φάσματος: Ενώ το λιλά είναι απαλό και ρομαντικό, τα jade nails, που έχουν το βαθύ πράσινο χρώμα του ημιπολύτιμου λίθου νεφρίτη είναι αρκετά πιο δραματικά και σκούρα. Αναζητήθηκαν 277% περισσότερο από πέρυσι, κατά πάσα πιθανότητα από κορίτσια που παραμένουν -έστω και λίγο- emo στην καρδιά.

Βερνίκι νυχιών, Essie Color, No.72 Peach Daiquiri, Essie

Τρίτα στη λίστα με τα nail trends, είναι τα neon νύχια, τα οποία αναζητήθηκαν κατά 131% περισσότερο σε σύγκριση με πέρυσι, με την αναζήτηση για την ombré εκδοχή τους να εκτοξεύεται στα 904% περισσότερο. Δεν ξέρετε ποιο χρώμα να επιλέξετε; Σύμφωνα με το Pinterest, οι αναζητήσεις για ροδακινί neon νύχια αυξήθηκαν κατά 110%, κάνοντας τη συγκεκριμένη απόχρωση μία από τις πιο δημοφιλείς για φέτος! Εάν πάλι είστε πολύ αναποφάσιστες και δεν ξέρετε ποια τάση να ακολουθήσετε, τότε σάς έχουμε τη λύση! Απλά πατήστε ΕΔΩ!