Η σταρ του “This is us” δίνει την πιο «δροσερή» πρόταση για αλλαγή στα μαλλιά για το φετινό καλοκαίρι. Η Mandy Moore έκλεισε το ραντεβού της στο αγαπημένο της κομμωτήριο στο Los Angeles, Nine Zero One και αφέθηκε στα χέρια της celebrity hairstylist Nikki Lee, την οποία εμπιστεύονται κι άλλες διάσημες γυναίκες του καλλιτεχνικού κόσμου, όπως η ηθοποιός Eva Mendes.

Όπως οι περισσότερες γυναίκες αυτήν την περίοδο, έτσι και η Mandy Moore θέλησε να κάνει μια αλλαγή στο hairstyle της, για να ανανεώσει τόσο την εμφάνισή της, όσο και τη διάθεση. Χάρη στην celebrity hairstylist Nikki Lee, η σταρ απέκτησε ένα κομψό lob μεσαίου μήκους το οποίο αποτελεί  ένα από τα top trends στα κουρέματα της σεζόν, ενώ φρέσκαρε και το χρώμα των μαλλιών της, με ανταύγειες σε ανοιχτό καστανό χρώμα που δημιουργήθηκαν με την τεχνική του balayage.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below

Την glam αλλαγή αποκάλυψε μέσα από το Instagram η ίδια η celebrity hairstylist, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία της ηθοποιού στην οποία εκείνη φοράει μάσκα προστασίας, τηρώντας όλους τους κανόνες για την πανδημία του νέου κορωνοϊού.

Το νέο hairstyle της Moore είναι ανάλαφρο και γίνεται πηγή έμπνευσης για όσες γυναίκες θέλουν να κάνουν μια αλλαγή αλλά δεν επιθυμούν κάτι υπερβολικό ή πολύ τολμηρό.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below