Τα μαλλιά, ιδιαίτερα το καλοκαίρι, κατά το οποίο η θερμοκρασία ανεβαίνει στα ύψη, δεν δείχνουν (και δεν είναι) πάντοτε πεντακάθαρα. Ο ιδρώτας και οι περιβαλλοντικές συνθήκες, σε συνδυασμό με μια καθυστέρηση στο λούσιμο, είναι μερικοί από τους παράγοντες που οδηγούν συχνά σε μια #badhairday και σίγουρα δεν είναι αυτό που χρειάζεσαι το διάστημα που πρέπει να χαλαρώνεις και να νιώθεις ξέγνοιαστη.

Τη λύση σε αυτό έρχεται να δώσει το must προϊόν του καλοκαιρινού νεσεσέρ για τα μαλλιά, που δεν είναι άλλο από το σωτήριο dry shampoo. Είναι ένα προϊόν που έχει σχεδιαστεί για να απορροφά τη λιπαρότητα του τριχωτού της κεφαλής, αλλά και να προσφέρει υπέροχο όγκο στα μαλλιά, κάνοντάς τα να δείχνουν καθαρά, να έχουν ματ όψη και να είναι messy, αλλά ταυτόχρονα να μοιάζουν περιποιημένα. Αυτές τις ευεργετικές ιδιότητες τις οφείλει στις μικροκονιοποιημένες πούδρες που περιλαμβάνει η σύνθεσή του. Μετά την εφαρμογή του, δηλαδή μετά το ψέκασμα, τα μαλλιά φαίνονται σαν να έχουν μόλις λουστεί, ενώ αποκτούν κι ένα απολαυστικό, διακριτικό άρωμα, όπως αυτό που έχουν όταν βγαίνεις από το μπάνιο.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below

Αν και πρόκειται για μια πολύ πρακτική λύση, το dry shampoo, σύμφωνα με τους hair experts, δεν πρέπει να χρησιμοποιείται περισσότερες από δύο φορές την εβδομάδα και να αντικαθιστά το κανονικό λούσιμο με σαμπουάν και νερό.

Δες παρακάτω τα πιο δημοφιλή dry shampoos της αγοράς:

DERCOS ENERGISSANT DRY SHAMPOO, VICHY

 

REFRESH DRY SHAMPOO, VIRTUE

 

SHAMPURE DRY SHAMPOO, AVEDA

 

FIRST CLASS DRY SHAMPOO, IGK

 

DRY SHAMPOO LUXE, BATISTE

 

SCALP REVIVAL CHARCOAL + BIOTIN DRY SHAMPOO, BRIOGEO

 

PRÊT-À-POWDER TRÈS INVISIBLE DRY SHAMPOO, BUMBLE & BUMBLE

 

DRYNAMIC DRY SHAMPOO, SEBASTIAN PROFESSIONAL

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below