Η La Prairie, ο Ελβετικός Οίκος καλλυντικών, συνώνυμο της τόλμης και της πολυτέλειας για τέσσερις περίπου δεκαετίες, προσκάλεσε φίλες, λάτρεις του brand και συνεργάτιδες, σε μια μοναδική συνάντηση της τέχνης, της γαστρονομίας και της ομορφιάς στις 5, 6 και 7 Οκτωβρίου, στο Ωδείο Αθηνών. Οι νύχτες ήταν ντυμένες στο χρώμα του μπλε του κοβαλτίου και αφιερωμένες στη νέα ανακάλυψη των επιστημόνων της La Prairie, SKIN CAVIAR NIGHTTIME OIL.

Η La Prairie μεταμόρφωσε την αίθουσα Ω2 του ιστορικού Ωδείου Αθηνών και καλωσόρισε τις καλεσμένες στον κόσμο της La Prairie, σε νύχτες αφιερωμένες στο μπλε του κοβαλτίου. Οι βραδιές ήταν μια ωδή στην τέχνη, την ομορφιά και την γαστρονομία και αποτέλεσαν μια μοναδική εμπειρία για όλες τις παρευρισκόμενες.

Οι βραδιές ξεκινούσαν με το ηλεκτρονικό βιολί της Eva Presley, η οποία προσέφερε ένα μοναδικό show και με τις ηλεκτρονικές της μελωδίες συνόδευε τις καλεσμένες, κατά τη διάρκεια που εκείνες απολάμβαναν στο welcome area το cocktail τους, ειδικά δημιουργημένο για την περίσταση και εμπνευσμένο από την συλλογή SKIN CAVIAR και το μπλε του κοβαλτίου. Στον ίδιο χώρο, οι καλεσμένες είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ολόκληρη την συλλογή SKIN CAVIAR και να γνωρίσουν το νέο λανσάρισμα της La Prairie.

Στη συνέχεια, περνώντας μέσα από μια φαντασμαγορική κουρτίνα υδρατμού, οι κυρίες οδηγούνταν στον χώρο του δείπνου, όπου τους περίμενε ένα exclusive μενού Υψηλής Γαστρονομίας 6 πιάτων, με κύριο συστατικό το χαβιάρι. Το μενού επιμελήθηκε αποκλειστικά για τον Οίκος της La Prairie ο βραβευμένος chef Γκίκας Ξενάκης και το εστιατόριο Aleria που για τις δημιουργίες τους εμπνεύστηκαν από την συλλογή SKIN CAVIAR και την φιλοσοφία του Οίκου.

Οικοδεσπότες της βραδιάς ήταν οι κυρίες Άλκιστις Κάτσικα, Άντζελα Σάρλη και Ιωάννα Δάρα από την Γρ. Σαράντης, αποκλειστικό Διανομέα του Οίκου La Prairie στην Ελλάδα. Μάλιστα, η κυρία Σάρλη, έδωσε μια εξαιρετική και ενδιαφέρουσα ομιλία για την ιστορία, την ταυτότητα του Οίκου, αλλά και το νέο SKIN CAVIAR NIGHTTIME OIL, με στόχο οι καλεσμένες να γνωρίσουν τον Οίκο ακόμα καλύτερα.

Οι εμφανίσεις που ξεχώρισαν

Η Δρ. Μαρία Κοτρώτσιου – Διευθύντρια στην Κλινική αισθητική επανορθωτική πλαστική χειρουργική “Νοσοκομείο Ευαγγελισμός”

H Βίκυ Νικολοπούλου και η Ελληνίδα σχεδιάστρια Νάντια Ράπτη

Η δημοσιογράφος Δέσποινα Καμπούρη δοκιμάζει τα προϊόντα της συλλογής SKIN CAVIAR

Η Πέννυ Ζαγλαρίδου, Διευθύνουσα Σύμβουλος του Αστήρ Παλάς Βουλιαγμένης

Η Αλεξία Μπακογιάννη, Πρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος της εταιρείας αία*Relate

Η Αννούσα Μελά, Style& Beauty Coach και δημιουργός του ANAMESA Concept Store

Η διακοσμήτρια Βέτα Τσουκαλά

Η βραβευμένη Ελληνίδα Chef Γεωργιάννα Χιλιαδάκη

H Αντιδήμαρχος Εξωστρέφειας και Κοινωνίας των Πολιτών Κατερίνα Γκαγκάκη

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below