Έχοντας ήδη αποδώσει φόρο τιμής στην πολύτιμη ίριδα, το γιασεμί και τη μανόλια, τώρα η σειρά SPLENDIDA του οίκου BVLGARI αποκαλύπτει ένα νέο άρωμα βασισμένο στο μυστικιστικό λουλούδι Tuberose (Τουμπερόζα).

Τώρα, το TUBEREUSE MYSTIQUE είναι έτοιμο να αποτελέσει τη νέα καρδιά της συλλογής SPLENDIDA BVLGARI.

Το Tuberose (η Τουμπερόζα) είναι γνωστό ως σύμβολο καθαρής αποπλάνησης, το άρωμά του είναι πλούσιο και μαγευτικό, ένα θρυλικό λουλούδι του οποίου η γοητεία έχει αποτυπωθεί μέσα στους αιώνες και τους πολιτισμούς. Το θαυμαστό άρωμά του ενέπνευσε αμέτρητους θρύλους στην Ινδία, την Ιταλία και πολλές άλλες χώρες.

Ενώ αυτό το νυκτόβιο λουλούδι προσφέρει τις πιο πλούσιες νότες του μέσα στη νύχτα, έχει πάντα συγκομιδή το πρωί. Για πρώτη φορά, ο οίκος BVLGARI εφαρμόζει μια αποκλειστική νυχτερινή συγκομιδή για να διαφυλάξει την οσφρητική ιδιαιτερότητα της Τουμπερόζας που ανθίζει στην αιχμή της, με άνευ προηγουμένου πιστότητα.

Για να εκφράσει την πολυπλοκότητα αυτού του γοητευτικού άνθους, η Master Perfumer Sophie Labbé συνέθεσε το άρωμα όπως ένα κοσμηματοπωλείο σμιλεύει τους πολύτιμους λίθους, ώστε να μπορέσει να αποκαλύψει τις κρυμμένες και εκρηκτικές πτυχές της Twilight Tuberose (Νυκτόβιας Τουμπερόζας).

Μυστηριώδες και μαγευτικό, το άρωμα SPLENDIDA TUBEREUSE MYSTIQUE είναι μια αισθησιακή ερμηνεία της Tuberose (Τουμπερόζας), η οποία έχει συνδυαστεί με νότες από Βανίλια, Αγιόκλημα και Αρμπαρόριζα.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below