Οι πλεξούδες είναι από τις αγαπημένες επιλογές στα μαλλιά των It girls και όχι μόνο, μιας και είναι ιδανικές για τις πιο casual αλλά και για τις πιο επίσημες περιστάσεις. Επιπλέον, μπορούν να αναβαθμίσουν το look σε λίγα λεπτά, χωρίς να χρειάζονται υπερβολές με το styling των μαλλιών ή τα αξεσουάρ. Με έμπνευση από το instagram, μια εκδοχή πλεξούδας που θεωρείται η πιο στιλάτη και παιχνιδιάρικη του φετινού καλοκαιριού – κάτι που γίνεται φανερό και από την ονομασία της – είναι η twisted bubble braid.

Πρόκειται για μια πλεξούδα όχι τόσο σφιχτή όσο η κλασική, η οποία απαιτεί μια διαφορετική τεχνική για να φτάσεις στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Στη συγκεκριμένη εκδοχή, τα σημεία που στριφογυρίζεις τα μαλλιά αντί να τα πλέξεις, δημιουργούν το εφέ φούσκας χάρη στη χαλαρότητα και κυρίως τον όγκο τους.

Αυτή η τάση ξεκίνησε από ως bubble ponytail, η εναλλακτική λύση της αλογοουράς, την οποία είχαμε δει και στο show του οίκου μόδας Valentino για τη σεζόν Fall 2014, όμως με τα χρόνια, οι beauty addicts και οι hair stylists μετέφεραν αυτό το κομψό twist και στις πλεξούδες.

Δες το βίντεο tutorial για να αντιγράψεις το look σε ελάχιστα λεπτά: