Η τάση των 90s φαίνεται ότι θα συνεχίσει να κυριαρχεί και την επόμενη σεζόν στη φθινοπωρινή γκαρνταρόμπα, αλλά και στο νεσεσέρ μας με μια από τις πιο δημοφιλείς αποχρώσεις κραγιόν να κατέχει περίοπτη θέση σε αυτό.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Hung Vanngo (@hungvanngo) on

Εάν είστε 90s kids ή εάν έχετε παρακολουθήσει και τις 10 σεζόν Φιλαράκια έστω μία φορά στη ζωή σας, τότε θα ξέρετε πολύ καλά ότι η top απόχρωση κραγιόν της δεκαετίας ήταν η καφέ με την Rachel να την επιλέγει -σχεδόν- σε κάθε επεισόδιο. Η ίδια η Jennifer Aniston σε πρόσφατη συνέντευξή της αποκάλυψε πως ενώ δεν λατρεύει τις τάσεις των 90s που έχουν επιστρέψει, νοσταλγεί το κραγιόν που φορούσε στη σειρά. Κι εμείς Jennifer, κι εμείς!

Για καλή μας τύχη, η συγκεκριμένη απόχρωση εμφανίζεται ολοένα και περισσότερο, τόσο στα stands των αγαπημένων μας beauty brands, όσο στο Instagram feed μας με celebrities και διάσημους makeup artists να την επιλέγουν για επίσημες, αλλά και street style εμφανίσεις. Μπορεί το go-to κραγιόν της Rachel στη σειρά να ήταν το Paramount της MAC, ωστόσο πλέον στην αγορά κυκλοφορούν διάφορα αντίστοιχα κραγιόν ώστε όλες να μπορέσουμε να βρούμε την απόχρωση, το τελείωμα, αλλά και την τιμή που μάς ταιριάζει.

Παρακάτω θα βρείτε μερικά από τα δικά μου αγαπημένα καφέ κραγιόν: