Με τις τόσες τάσεις και ιδέες για τα νύχια που βομβαρδιζόμαστε καθημερινά, τόσο από τις beauty experts όσο και από τις ειδικούς ονυχοπλαστικής που εμπιστευόμαστε, η αλήθεια είναι πως μερικές φορές δεν ξέρουμε τι να προτιμήσουμε και δικαιολογημένα.

Υπάρχουν οι γυναίκες που ακολουθούν τις πεπατημένες τους και υπάρχουν και εκείνες που βρίσκονται συνεχώς σε αναζήτηση νέων ιδεών όσον αφορά στο μήκος, στο χρώμα ακόμη και στο σχήμα των νυχιών τους. Εμείς λοιπόν αυτό που θα εξηγήσουμε σε αυτό το άρθρο, είναι πιο μανικιούρ θεωρούμε κλασσικό, διαχρονικό, κομψό και καθόλου μα καθόλου βαρετό, το ακριβώς αντίθετο θα λέγαμε!

Ποιο είναι λοιπόν αυτό; Το κλασσικό κόκκινο χρώμα στα νύχια στην εκδοχή του κοντού τετράγωνου νυχιού το οποίο πραγματικά θα σας βγάλει ασπροπρόσωπη σε κάθε περίπτωση, σε κάθε εποχή και σε κάθε ηλικία. Είναι το σύμβολο της διαχρονικής κομψότητας αλλά και του διακριτικού αισθησιασμού.

Η αλήθεια είναι πως η απόχρωση του κόκκινου είναι ένα θέμα το οποίο επαφίεται στο προσωπικό σας γούστο και στις τάσεις της σεζόν, επομένως μπορείτε ας πούμε για το χειμώνα του 2020 να επιλέξετε το κόκκινο -φυσικά- αλλά σε μια πολύ βαθιά του απόχρωση. Όσον αφορά στο σχήμα, αν είστε άνω των 40 ετών μπορείτε να υιοθετήσετε εναλλακτικά το οβάλ σχήμα ή το λεγόμενο αμύγδαλο και φυσικά αν θέλετε να δώσετε διάρκεια ζωής στο μανικιούρ σας μπορείτε να κάνετε ημιμόνιμο μανικιούρ.

Πάντως αξίζει να γνωρίζετε ότι το κόκκινο χρώμα ταιριάζει σε όλες τις επιδερμίδες και σε όλες τις ηλικίες, επομένως δεν θα σας απογοητεύσει ποτέ. Eμείς θα προτείνουμε ένα κόκκινο βερνίκι από την OPI το οποίο κοστίζει 9,73 ευρώ και αποτελεί προϊόν της σειράς Breakfast at Tiffany’s. Be a good girl with a mean red!

OPI Στην απόχρωση Μean Red (Sephora)