Μπορεί σαν είδηση να μην πολυπαίχτηκε, αλλά ο Νικ Τζόνας και η Πριγιάνκα Τσόπρα παντρεύτηκαν μέσα στο Σαββατοκύριακο και μάλιστα κάνοντας δύο τελετές (έναν δυτικό γάμο και έναν ινδικό). Εάν γνωρίζεις έστω και λίγο το στυλ της νύφης, τότε ξέρεις πολύ καλά ότι δεν θα συμβιβαζόταν με τίποτα λιγότερο από το να μοιάζει με μια σωστή πριγκίπισσα του Bollywood ενώ έλεγε τα «I do» της. Μπορεί το Ralph Lauren φόρεμά της να ήταν πραγματικά εντυπωσιακό, αλλά αυτό που πραγματικά έκλεψε την παράσταση ήταν το νυφικό μακιγιάζ της.

Το μακιγιάζ της τη μεγάλη μέρα επιμελήθηκε η celebrity makeup artist, Yumi Mori, στο πελατολόγιο της οποίας φιγουράρουν ονόματα όπως η Victoria Bechkam και η Cindy Crowford. Η Priyanka εντυπωσίασε τους πάντες με την λαμπερή επιδερμίδα, τα έντονα φρύδια και τις γεμάτες όγκο βλεφαρίδες. Το focal point του look της όμως ήταν το πανέμορφο και αναπάντεχο κόκκινο-ροζ κραγιόν της.

Το λατρέψαμε τόσο που βαλθήκαμε να μάθουμε ποιο ακριβώς ήταν. Και τα καταφέραμε! Επρόκειτο για το Le Marc Lip Crème του Marc Jacobs στην απόχρωση Boy Gorgeous.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Priyanka Chopra (@priyankachopra) on

Μας συγχωρείτε, αλλά πάμε να κάνουμε pin όλες τις φωτογραφίες του γάμου στο Wedding Pinterest Board μας!