Σύμφωνα με πληροφορίες, η νέα ταινία του Quentin Tarantino έχει ως θέμα την ιστορία ενός από τους πλέον διαβόητους φόνους στην σύγχρονη ιστορία που συντάραξε το Χόλιγουντ. Θα αφηγείται την τραγωδία του Αυγούστου του 1969, όταν ο Charles Manson, διέταξε μια ομάδα ακολούθων της αίρεσής του να εισβάλουν σε δύο σπίτια στο Λος Άντζελες και να δολοφονήσουν όποιον βρουν μέσα. Ανάμεσα στα θύματα ήταν και η διάσημη νεαρή ηθοποιός και σύζυγος του σκηνοθέτη Roman Polanski, Sharon Tate, η οποία ήταν μάλιστα οκτώ μηνών έγκυος.

Η απόπειρα του δύο φορές βραβευμένου με Όσκαρ, Quentin Tarantino, να ασχοληθεί με αυτό το κομμάτι της αμερικάνικης ιστορίας είναι πραγματικά πολύ ενδιαφέρουσα, όπως άλλωστε και η επιλογή της Jennifer Lawrence για το ρόλο της Sharon Tate. Η αδερφή της, Debra Tate, ωστόσο δεν φαίνεται να έχει την ίδια άποψη, καθώς δήλωσε πως η γνωστή ηθοποιός δεν είναι αρκετά όμορφη για να υποδυθεί τον συγκεκριμένο ρόλο.

«Όχι ότι έχω κάτι εναντίον της Lawrence, αλλά …δεν είναι αρκετά όμορφη για να υποδυθεί τη Sharon. Είναι πολύ άσχημο αυτό που λέω, αλλά έχω τα πρότυπά μου, ξέρετε», είπε χαρακτηριστικά.

 

Αν και η άτυχη Σάρον υπήρξε πράγματι μία από τις καλλονές της εποχής,  δεν θα συμφωνήσουμε γιατί πρώτον, η Jennifer Lawrence είναι το απόλυτο woman crush μας και δεύτερον γιατί η επιλογή ενός ηθοποιού για μία ταινία θα πρέπει να βασίζεται στο υποκριτικό ταλέντο και όχι στην εξωτερική εμφάνιση. Όπως και να το κάνουμε όμως, η Debra Tate κατέχει τα δικαιώματα της εικόνας της αδερφής της, οπότε υποθέτουμε πως έχει και το δικαίωμα να εκφράζει την άποψή της είτε μας αρέσει είτε όχι.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below