Η αλήθεια είναι ότι ο πατέρας της Meghan Markle την εξέθεσε αρκετά τόσο πριν παντρευτεί όσο και μετά το γάμο της με τον Πρίγκιπα William. Προσπαθούσε να επωφεληθεί από τη νέα ζωή της κόρης του και να κερδίσει χρήματα κάτι ενώ συνέχισε να μιλάει γι αυτή λέγοντας ψέμματα που έκανε την πρώην ηθοποιό να στεναχωρηθεί.

Σύμφωνα λοιπόν με τη βασιλική βιογράφο Katie Nicholl, η Meghan νιώθει απογοητευμένη από πολλά μέλη της οικογένειάς της, έτσι τουλάχιστον έγραψε στο βιβλίο της Harry and Meghan: Life, Loss, and Love, αλλά αποφάσισε να τα αφήσει όλα αυτά πίσω της και να προχωρήσει μπροστά.

Σύμφωνα λοιπόν με τη Daily Mail η Δούκισσα του Sussex έστειλε στον πατέρα της ένα πεντασέλιδο γράμμα στο οποίο εξηγούσε στον πατέρα της ότι της προκαλεί στρες.

“Μπαμπά, σου γράφω με βαριά καρδιά, αφού πραγματικά δεν καταλαβαίνω γιατί επέλεξες αυτό το μονοπάτι, να εθελοτυφλείς για τον πόνο που μου προκαλείς. Οι πράξεις σου έκαναν την καρδιά μου χίλια κομμάτια όχι απλά επειδή μου προκάλεσες τόσο αχρείαστο πόνο αλλά επειδή έχεις κάνει την επιλογή να μη λες αλήθεια ότι το έκανες. Αυτό είναι κάτι που δεν θα καταλάβω ποτέ.”

Σε τι αναφέρεται η πρώην ηθοποιός; Στο ότι κατηγόρησε τη Meghan ότι τον στοιχειώνει, προσποιήθηκε ότι έπαθε καρδιακή προσβολή, κάλεσε παπαράτσι για να βγάλει χρήματα και αναφέρθηκε στον Πρίγκιπα Harry λέγοντας ότι πρέπει να “γίνει άντρας”. Δεν τα λες και λίγα.