Μία αποκαλυπτική συνέντευξη στο τηλεοπτικό δίκτυο του ABC και τον Τζορτζ Στεφανόπουλος, παραχώρησε ο Alec Baldwin ο οποίος μίλησε για πρώτη φορά για την τραγωδία στα γυρίσματα της ταινίας «Rust» τον περασμένο Οκτώβριο.

Η συνέντευξη έρχεται με αφορμή την έρευνα των αρχών, η οποία συνεχίζεται έναν μήνα μετά το τραγικό συμβάν και τον θάνατο της κινηματογραφίστιας Halyna Hutchins από όπλο που κρατούσε ο Baldwin:  το σενάριο που συζητείται ως το πιθανότερο  θέλει κάποιον από την παραγωγή να έβαλε μία αυτοσχέδια σφαίρα που προμηθεύτηκε από έναν οπλοφόρο στο Νέο Μεξικό στο όπλο που χρησιμοποίησε στην σκηνή του ο ηθοποιός.

Ο ίδιος ξεκαθάρισε τη θέση του λέγοντας με δάκρυα στα μάτια, πως η σφαίρα δεν θα έπρεπε να βρίσκεται καν στο πλατό. «Δεν ήταν στο σενάριο να πατηθεί η σκανδάλη;», ρωτάει ο Στεφανόπουλος. «Δεν τράβηξα τη σκανδάλη», του απαντά ο ηθοποιός. «Δηλαδή δεν πάτησες τη σκανδάλη;» ρωτάει ξανά ο δημοσιογράφος. «Όχι. Ποτέ δεν θα έστρεφα το όπλο σε κανέναν και δεν θα πάταγα τη σκανδάλη, ποτέ».

Σε άλλο σημείο του τρέιλερ ο ηθοποιός με δάκρυα στα μάτια λέει πως ακόμα δεν μπορεί να πιστέψει πως συνέβη το τραγικό συμβάν. Παράλληλα αναφέρει ότι κάποιος έβαλε τη σφαίρα στο όπλο, καθώς και ότι η σφαίρα δεν θα έπρεπε να ήταν εκεί. Κι εξήγησε ότι το περιστατικό αυτό, είναι ό,τι χειρότερο του έχει συμβεί. «Επειδή κοιτάζω πίσω στον χρόνο και αναρωτιέμαι, τι θα μπορούσα να είχα κάνει;», συνέχισε, αδυνατώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά του.

Η συνέντευξη θα προβληθεί το απόγευμα της Πέμπτης, 2 Δεκεμβρίου από το δίκτυο του ABC. O George Stephanopoulos τη χαρακτήρισε «ωμή».

«Έχω κάνει χιλιάδες συνεντεύξεις τα τελευταία είκοσι χρόνια στο ABC», είπε ο Στεφανόπουλος κατά τη διάρκεια του GMA σήμερα το πρωί. «Αυτό ήταν το πιο έντονο που έχω βιώσει ποτέ. Τόσο ωμά. Όπως μπορείτε να φανταστείτε είναι συντετριμμένος, αλλά ήταν επίσης πολύ ειλικρινής, ήταν πολύ πρόθυμος. Απάντησε σε κάθε ερώτηση, μίλησε για τη Halyna Hutchins, μίλησε και για συνάντηση με την οικογένειά της», είπε ο δημοσιογράφος. «Αφηγήθηκε λεπτομερώς τι συνέβη στο πλατό εκείνη την ημέρα και πρέπει να σας πω ότι ήμουν έκπληκτος σε πολλά σημεία κατά τη διάρκεια αυτής της συνέντευξης».

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below