Αυτή την Κυριακή κυκλοφορεί το Marie Claire Noεμβρίου με την Αλίσια Βικάντερ σε ένα υπέροχο εξώφυλλο και σε μια πολυσέλιδη συνέντευξη και φωτογράφηση στην οποία φοράει τα πιο γοητευτικά σύνολα. Η ηθοποιός μιλάει για την ζωή της μακριά από τη δημοσιότητα στη Λισσαβώνα μαζί με τον Μάικλ Φασμπέντερ και δηλώνει ενθουσιασμένη με τη νέα της ταινία όπου ενσαρκώνει την διάσημη φεμινίστρια Γκλόρια Στάινεμ.

Μεταξύ άλλων η Σουηδή ηθοποιός και πρώην χορεύτρια, εξομολογείται:  “Οι δημιουργίες του Νικολά Ζεσκιέ για τη Louis Vuitton είναι σαν πανοπλίες, με προστατεύουν και μου δίνουν δύναμη. Οταν φοράω τα ρούχα του αισθάνομαι μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση”.

“Ασχολούμαι πολύ με τη διακόσμηση, τη λατρεύω. Αυτή τη στιγμή καταπιάνομαι με τον επανασχεδιασμό και τη διακόσμηση των δύο σπιτιών που έχουμε με τον σύζυγό μου (σ.σ. τον Μάικλ Φασμπέντερ). Λατρεύω το να επιπλώνω ένα σπίτι εξαρχής”.

“Στην ταινία The Glorias υποδύομαι την Γκλόρια Στάινεμ, μια γυναίκα που επηρέασε γενιές ολόκληρες γυναικών αποφασισμένων να διαδώσουν και να υπερασπιστούν τις αξίες και να διατηρήσουν τις κατακτήσεις του φεμινισμού”.

Διάβασε ολόκληρη τη συνέντευξη στο Μarie Claire που κυκλοφορεί με το Θέμα στις 20 Νοεμβρίου.