Είναι μια από τις πιο διάσημες και επιτυχημένες ηθοποιούς του πλανήτη. Κι όμως, η Reese Witherspoon παραμένει τόσο απλή και cool, σαν ένα κορίτσι της διπλανής πόρτας. Ετσι λοιπόν, όταν μια περαστική την μπέρδεψε με μια επίσης διάσημη τραγουδίστρια της country μουσικής, εκείνη το αντιμετώπισε με πολύ χιούμορ.

Η 44χρονη ηθοποιός του Little Fires Everywhere , έγραψε στο Twitter: «Στη γυναίκα στο πάρκινγκ που με ρώτησε μόλις αν είμαι η Carrie Underwood : Επίσημα μου έφτιαξες τη μέρα!» ενώ συμπλήρωσε το post με ένα emoji με καρδιές.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below

 

Η τραγουδίστρια Carrie Underwood όταν είδε την συγκεκριμένη ανάρτηση απάντησε «ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ μέρα;!;!;!;! Η κυρία αυτή έφτιαξε όλη μου τη ζωή!» δείχνοντας τον θαυμασμό της προς το πρόσωπο της ηθοποιού.

View this post on Instagram

Is it summer yet? ☀️ #PoolReady #ChooseYou

A post shared by Carrie Underwood (@carrieunderwood) on

Σαν να μην έφταναν αυτά, η γυναίκα που μπέρδεψε την Reese Witherspoon, εξήγησε τι ακριβώς συνέβη μέσαα από το TikTok. «Οκ, μόλις συνέβησαν τα πιο τρελά πράγματα. Είμαι με τον σύζυγό μου και τρώμε σε ένα εστιατόριο BBQ και ορκίζομαι ότι βλέπω μια κυρία με τον άντρα της και ένα παιδί. Σκέφτομαι ότι αυτή μοιάζει με celebrity και προσπαθώ να θυμηθώ με ποια… και ξαφνικά λέω «Ποια; Η Carrie Underwood;». Περίμενα μέχρι να επιστρέψει στο αυτοκίνητό της για να μπορέσω να την ρωτήσω και όχι μπροστά σε όλους, εκείνη όμως απάντησε τότε «Όχι, δεν είμαι η Carrie Underwood αλλά να έχεις μια όμορφη μέρα».

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below