Με το που ακούμε το όνομα Ariana Grande τρία ερωτήματα μάς έρχονται στο μυαλό: Πώς ένας τόσο μικροκαμωμένος άνθρωπος μπορεί να έχει τόσο μεγάλο εύρος στη φωνή του; Ο αρραβώνας της με τον Pete Davidson ήταν πραγματικός ή τον φανταστήκαμε; Και τέλος, δεν πονάει το κεφάλι της με όλο αυτό του βάρος της πλούσιας χαρακτηριστικής αλογοουράς της; Ενώ τα δύο πρώτα ακόμα τα ψάχνουμε, για το τρίτο μάς έδωσε την απάντηση η ίδια.

Το περασμένο Σαββατοκύριακο, η Camilla Cabello αποφάσισε να αντλήσει έμπνευση από την Ariana και να πιάσει τα μαλλιά της σε μια ψηλή αλογοουρά. Πολύ γρήγορα όμως ανακάλυψε πως η ομορφιά θέλει όντως θυσίες, καθώς ο πόνος ήταν αβάστακτος. Δεν δίστασε μάλιστα να μοιραστεί το «δράμα» της με τους ακόλουθούς της στο Twitter. «Μόλις έκανα μια ψηλή αλογοουρά για πρώτη φορά και αισθάνομαι ότι τραβάω το μυαλό μου! Είναι τόσο επίπονο! Πώς το κάνεις @ArianaGrande;», έγραψε. «Πονάω συνέχεια και δεν με νοιάζει καθόλου», απάντησε η Ari.

Η συζήτηση συνεχίστηκε με την Camilla να ανεβάζει μια φωτογραφία της με κάτω τα μαλλιά και να σχολιάζει πως δεν άντεξε και χάλασε την αλογοουρά. «Ωωωω είμαι πολύ χαρούμενη για εσένα. Εσύ ακόμα νιώθεις πράγματα. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΟ *λέω κλαίγοντας και χαμογελώντας*», απάντησε η Ariana, δίνοντας σε όλους να καταλάβουν πως έχει χτίσει την καριέρα της… με θυσίες!

Αυτό θα πει αφοσίωση στο signature look! Αναρωτιόμαστε αν θα συνεχίσει να το επιλέγει ή αν θα αναγκαστεί να πει Thank you, next.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below