Τις τελευταίες ημέρες το ψυχολογικό θρίλερ Behind Her Eyes, το οποίο βασίζεται στο όμοτιτλο βιβλίο τής Sarah Pinborough έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον των χρηστών του Netflix, κυρίως γιατί οι απόψεις διίστανται. Απέσπασε θετικά κι αρνητικά σχόλια, ειδικά προς το τέλος, αλλά δεν είναι της παρούσης ένα σχόλιο παραπάνω.

Κι αυτό γιατί η πραγματική έκπληξη, αυτή που σόκαρε τον περισσότερο κόσμο, είναιι πως η πρωταγωνίστρια της σειράς, Adele, είναι η κόρη του Bono, τραγουδιστή και στιχουργό τουσυγκροτήματος U2.

Η Eve Hewson, 29 ετών, υποδύεται μια νεαρή γυναίκα από την Αγγλία που ταξιδεύει στη Νέα Ζηλανδία για να ξεκινήσει μια νέα ζωή. “Ήταν πολύ ικανοποιητικό που υποδύθηκα την Adele. Κάθε μέρα, κάθε σκηνή γινόταν και πιο συναρπαστική”, δήλωσε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

Από όταν ξεκίνησε η πανδημία, η Eve με καταγωγή από την Ιρλανδία, μένει με τους δικούς της ανθρώπους καθώς δεν κατάφερε να επιστρέψει στο σπίτι όπου ζει τα 10 τελευταία χρόνια.

Όσον αφορά τους γονείς της, Bono και Ali Hewson, η ίδια έχει αναφέρει στο παρελθόν πως είναι δύσκολο να έχεις διάσημο πατέρα. “Δυσκολεύονται να σε διαχωρίσουν από τον πατέρα σου ή να σε αντιμετωπίσουν ως ανεξάρτητο άτομο. Συνήθως δεν έχουν μεγάλες προσδοκίες και δεν πιστεύουν ότι υπάρχει περίπτωση να είσαι καλός σε αυτό που κάνεις. Εάν, όμως, είσαι, εκπλήσσονται ιδιαίτερα“.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below