Στη Νέα Υόρκη εθεάθησαν ο Brad Pitt και ο George Clooney, με αφορμή τα γυρίσματα της επερχόμενης ταινίας τους “Wolves”. Οι δυο τους έδειχναν ιδιαίτερα χαλαροί και ευδιάθετοι μέσα στα ταιριαστά outfit τους, τα οποία απαρτίζονταν από γκρι, υφασμάτινα παντελόνια, μαύρα δερμάτινα πανωφόρια και μαύρα λουστρίνια.

Το πιο πρόσφατο έργο τους, φέρνει τους δύο ηθοποιούς και φίλους κοντά, μετά τη συνεργασία τους στην τριλογία “Ocean’s” και το “Burn After Reading”. Θα υποδύονται δύο μοναχικούς άντρες, στους οποίους έχει ανατεθεί η ίδια δουλειά, αναφέρει σε σχετικό ρεπορτάζ του το Hollywood Reporter.

Photo by Jose Perez/Bauer-Griffin/GC Images
Photo by Jose Perez/Bauer-Griffin/GC Images
Photo by Jose Perez/Bauer-Griffin/GC Images

O Jon Watts (από τις ταινίες Spider-man: Homecoming και Spider-man: Far From Home) έχει αναλάβει το σενάριο, τη σκηνοθεσία και την παραγωγή της ταινίας. Τον Σεπτέμβριο του 2021 είχε επίσης αναφερθεί ότι Goerge Clooney και Brad Pitt, θα αναλάβουν μέρος της παραγωγής κι εκείνοι.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο People (the TV show!) ο George Clooney είχε πει πως ανυπομονεί για τη συνεργασία τους, ενώ αστειευόμενος χαρακτήρισε τον φίλο του ως τον πιο «οικονομικό ηθοποιό που ήταν διαθέσιμος για την ταινία». «Είναι πολύ καλός μου φίλος και περνάμε πολύ όμορφα μαζί. Ανυπομονώ για την ταινία», κατέληξε.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below