Πολλοί ήταν οι celebrities που παρευρέθησαν στον τελικό του US Open την Κυριακή, 13 Σεπτεμβρίου στο Arthur Ashe Stadium στο Queens και παρακολούθησαν τον αγώνα μεταξύ του Σέρβου, Novak Djokovic και του Ρώσου, Daniil Medvedev.

Alec Baldwin, Maria Sharapova, Ben Stiller, Spike Lee, Lupita Nyong’o και ο Rami Malek, ο οποίος καθόταν στην παρέα η οποία τράβηξε τα βλέμματα όλων πάνω της, ήταν λίγοι από όσους βρέθηκαν στο στάδιο για τον μεγάλο τελικό. Δύο διάσημοι ηθοποιοί κάθισαν δίπλα δίπλα, παρακολούθησαν τον αγώνα και έκαναν κατά καιρούς και τις παρατηρήσεις τους. Ο λόγος για τον Brad Pitt και τον Bradley Cooper.

Photo by Matthew Stockman/Getty Images

Ο 57χρονος Pitt και ο 46χρονος Bradley ήταν casual ντυμένοι με τον Brad να φορά μία μπλούζα τύπου Polo και ένα bucket καπέλο. Ο Bradley Cooper, από την άλλη προτίμησε το total denimi look και φόρεσε μέσα από το ανοιχτό του πουκάμισο ένα λευκό T-shirt.

Photo by Matthew Stockman/Getty Images

Οι δυο τους είναι φίλοι χρόνια, ενώ ο Brad Pitt έχει δηλώσει: «Είμαι νηφάλιος χάρη σε αυτόν τον τύπο και κάθε μέρα είναι καλύτερα από τότε. Είναι ένας γλύκας», όσο για το αποτέλεσμα του αγώνα, ο Medvedev νίκησε τον Djokovic και έγινε ο 1ος Ρώσος μετά από τον Μαράτ Σάφιν (2000) που κατακτά το US Open και ο δεύτερος σε όλη την ιστορία.

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below