Θα περίμενε κανείς η ρουτίνα ομορφιάς της Cameron Diaz να περιλαμβάνει βαθείς καθαρισμούς προσώπων, απολέπιση και ενυδάτωση με ακριβές κρέμες και φυσικά πολλές ώρες χαλάρωσης στο μπάνιο κάθε μέρα. Κι όμως, όπως αποκάλυψε η διάσημη ηθοποιός, η δική της ρουτίνα ομορφιάς απέχει πολύ από αυτό που φανταζόμαστε.

H ηθοποιός και μητέρα ενός μικρού κοριτσιού φαίνεται πως έχει συμφιλιωθεί πλήρως με την εμφάνισή της και το πέρασμα του χρόνου και όπως αποκάλυψε σε συνέντευξή της, δεν ασχολείται σχεδόν καθόλου με αυτό. «Τα τελευταία 8 χρόνια είμαι περισσότερο κάτι σαν… “άγριο ζώο”», αστειεύτηκε στο podcast του BBC, Rule Breakers, και εξήγησε πως τα περασμένα χρόνια ήταν «θύμα» της αντικειμενοποίησης και της εκμετάλλευσης των γυναικών. «Αν είναι σημαντικό για εσένα, αυτό είναι εντάξει. Μα τα τελευταία χρόνια δεν με ενδιαφέρει καθόλου. Ειλικρινά, το τελευταίο πράγμα που σκέφτομαι είναι το πώς μοιάζω. Δεν κάνω τίποτα. Δεν πλένω καν το πρόσωπό μου. Μπορεί μία ή δύο φορές τον μήνα σκέφτομαι ότι ίσως πρέπει να βάλω κάτι, άλλα το ξεχνάω αμέσως. Μια φορά είναι καλά, έτσι; Απλώς δεν δίνω την ενέργειά μου σε αυτό τώρα πια».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cameron Diaz (@camerondiaz)

Πλέον η Cameron Diaz έχει αποσυρθεί από τα φώτα της δημοσιότητας και ασχολείται με πιο καθημερινά πράγματα, όπως το μαγείρεμα. Παντρεύτηκε το 2015 και το 2020 καλωσόρισε την κόρη της, Raddix. Όπως αποκάλυψε στη συνέντευξή της, της αρέσει πολύ να μαγειρεύει για τους αγαπημένους της, κυρίως τον σύζυγο και την κόρη της. «Μαγειρεύω σχεδόν όλα μας τα γεύματα. Λατρεύω να μαγειρεύω για τον άντρα μου και το παιδί μου. Είναι υπέροχο».

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below