Ένας από τους πιο παραμυθένιους και ταλαιπωρημένους, τηλεοπτικούς έρωτες είναι αυτός της Carrie Bradshaw και του Mr. Big στο Sex and the City. Οι δυο τους πέρασαν από χιλιάδες σκαμπανευάσματα για να καταλήξουν μαζί (και παντρεμένοι) στην πρώτη ταινία με τον ίδιο τίτλο που ακολούθησε το τέλος της τηλεοπτικής σειράς το 2004. Σε εκείνο το επεισόδιο οι δύο πρωταγωνιστές έχουν χωρίσει, με την Carrie να βρίσκεται στο Παρίσι και τον Mr. Big να πετά για να τη βρει και να της εξομολογηθεί τον ερώτά του.

Στην νέα spin-off σειρά, And Just Like That, φαίνεται πως θα υπάρξει ένα revival της σκηνής στην πόλη του Φωτός. Συγκεκριμένα και σύμφωνα με νέες φωτογραφίες που διέρευσαν από τα γυρίσματα της σειράς, το ζευγάρι περπατά στη γέφυρα Pont des Arts που διασχίζει τον Σηκουάνα, εκεί όπου πολλά ζευγάρια αφήνουν τα ονόματά τους πάνω σε λουκέτα και μόλις τα κλειδώσουν, πετούν το κλειδί στον ποταμό. Το αν οι δυο τους αποκτήσουν το δικό τους λουκέτο είναι άγνωστο, με τις φωτογραφίες να προκαλούν πολλά ερωτηματικά, αφού φημολογείται πως το τέλος της σχέσης τους είναι άλλο – λέγεται πως χωρίζουν άσχημα ή ο Mr. Big πεθαίνει. Πάντως οι τελευταίες φωτογραφίες τους δείχνουν ήρεμους, να χαμογελούν και να περπατούν αγκαλιασμένοι στο πιο iconic και ρομαντικό σκηνικό. Φυσικά και σε αυτές η πρωταγωνίστρια έχει υιοθετήσει ένα parisian στυλ, το οποίο της πάει πολύ.

 

View this post on Instagram

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη And Just Like That✨ (@just.the.city)

 

Πρόκειται για τις πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα που κυκλοφορούν ύστερα από την είδηση για τον θάνατο του ηθοποιού και μέλος του αρχικού καστ του Sex and the City, Willie Garsonο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 57 ετών.

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below