Με ένα μακροσκελές κείμενο και μία φωτογραφία με τις δύο της κόρες να κοιτάζουν το ηλιοβασίλεμα, η Charlize Theron τίμησε την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας.

Πριν από λίγες ώρες η χολιγουντιανή ηθοποιός έκανε μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram στην οποία μεταξύ άλλων τιμά τις γυναίκες με τις οποίες συνεργάζεται στην Αφρική για την ανάδειξη των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι γυναίκες τόσο στη συγκεκριμένη ήπειρο, όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο.

«Παγκοσμίως, υπολογίζεται ότι 736 εκατομμύρια γυναίκες – σχεδόν 1 στις 3 – έχουν υποστεί σωματική ή/και σεξουαλική βία από σύντροφο ή μη σύντροφο. Ενώ έχουν αλλάξει τόσα πολλά τα τελευταία χρόνια, πάρα πολλά δεν έχουν αλλάξει. Ωστόσο, όπως οι γυναίκες πριν από εμάς, δεν θα χάσουμε την ελπίδα μας. Ας συνεχίσουμε να χρησιμοποιούμε τη φωνή μας. Ας στηρίξουμε τις γυναίκες ηγέτιδες. Ας πούμε πια αρκετά», έγραψε στο κείμενό της και έκλεισε με ένα υστερόγραφο: «Βρείτε λίγο χρόνο για να γιορτάσετε τις γυναίκες στη ζωή σας. Ξέρω πως εγώ θα το κάνω. Επειδή το αξίζουν».

 

Λίγες ώρες νωρίτερα η ηθοποιός από την Αφρική είχε προχωρήσει σε μία άλλη ανάρτηση, η οποία εστίαζε σε εκείνη. Για την ακρίβεια πόζαρε για μερικές selfie στο αυτοκίνητό της και τις ανέβασε στον λογαριασμό της με τους ακολούθους της στα social media να αφήνουν εγκωμιαστικά σχόλια. Δημοσίευσε αρκετές φωτογραφίες τόσο ασπρόμαυρες όσο και σε έγχρωμες, όπου αναδείκνυε τα ανακατεμένα πλατινέ μαλλιά της ενώ κοιτούσε σαγηνευτικά τον φωτογραφικό φακό.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below