Η Chloë Grace Moretz παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «Hunger» και αποκάλυψε ότι αναγκάστηκε να απομονωθεί και να γίνει «ερημιτίσσα» εξαιτίας μιας φωτογραφίας που κορόιδευε το σώμα της.

Όπως λέει η ηθοποιός όλα ξεκίνησαν όταν ένας φωτογράφος τράβηξε ένα στιγμιότυπο της Μορέτζ να μπαίνει σε ένα ξενοδοχείο κρατώντας ένα κουτί πίτσας. Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έγινε χαμός καθώς συνέκριναν το σώμα της ηθοποιού με ένα χαρακτήρα της αμερικανικής σειράς κινουμένων σχεδίων «Family Guy». Το meme έγινε viral καθώς γελοιοποιούσε το σώμα της ηθοποιού και έκανε πλάκα με τα μακριά πόδια και τον κοντό κορμό.

«Τότε ήρθε η επίθεση των φρικτών meme που άρχισαν να μου στέλνουν για το σώμα μου», δήλωσε. «Στην πραγματικότητα δεν έχω μιλήσει ποτέ γι’ αυτό, αλλά υπήρξε ένα meme που με επηρέασε πραγματικά, με εμένα να μπαίνω σε ένα ξενοδοχείο με ένα κουτί πίτσας στο χέρι. Και αυτή η φωτογραφία με συνέκρινε με έναν χαρακτήρα από το ‘Family Guy’ με τα μακριά πόδια και τον κοντό κορμό, και ήταν ένα από τα πιο διαδεδομένα εκείνη την εποχή».

Όλοι κορόιδευαν το σώμα μου

«Όλοι κορόιδευαν το σώμα μου και το ανέφερα σε κάποιον και μου είπε: “Ω, βγάλε το σκασμό, είναι αστείο”», συνέχισε η Μορέτζ. «Και θυμάμαι απλά να κάθομαι εκεί και να σκέφτομαι, το σώμα μου χρησιμοποιείται ως αστείο και είναι κάτι που δεν μπορώ να αλλάξω και δημοσιεύεται σε όλο το Instagram. Και μέχρι σήμερα, όταν βλέπω αυτό το meme, είναι κάτι πολύ δύσκολο για μένα να το ξεπεράσω».

Η ηθοποιός εξήγησε επίσης ότι ήταν «λυπημένη» μετά την κυκλοφορία του meme, επειδή όπως λέει όταν πήγαινε σε μια εκδήλωση και έπρεπε να φωτογραφηθεί ένιωθε εξαιρετικά αμήχανη.

family-guy-legs-all-way-up

Οι καρδιακοί μου παλμοί ανέβαιναν

«Βασικά έγινα ερημίτισσα», δήλωσε η ηθοποιός για την επίδραση των σχολίων που έβλεπε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σχετικά με το σώμα της. «Ήταν υπέροχο γιατί ξέφυγα από τους φωτογράφους και μπόρεσα να είμαι ο εαυτός μου και να έχω τόσες πολλές εμπειρίες που οι άνθρωποι δεν φωτογράφιζαν, αλλά ταυτόχρονα με έκανε να έχω έντονο άγχος όταν με φωτογράφιζαν. Οι καρδιακοί μου παλμοί ανέβαιναν».

Η Μορέτζ πρωταγωνίστησε για τελευταία φορά στην πρωτότυπη ταινία του Hulu «Mother/Android» και το επόμενο διάστημα θα δανείσει τη φωνή της στην ταινία κινουμένων σχεδίων «Nimona» του Netflix.

Η σωματική δυσμορφία είναι μια κατάσταση ψυχικής υγείας όπου ένα άτομο συχνά διακατέχεται από άγχος λόγω των αντιληπτών ελαττωμάτων της σωματικής του εμφάνισης, τα οποία συνήθως δεν γίνονται αντιληπτά από τους άλλους.

πηγή: protothema.gr

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below