Η Χριστίνα Μπόμπα ήταν η πρώτη διάσημη Ελληνίδα, που ανακοίνωσε ότι είναι θετική στον ιό Covid – 19, δημιουργώντας ένα κύμα υποστήριξης από διάσημους και μη ανθρώπους. Καθόλη τη διάρκεια της νοσηλείας στο σπίτι, εκείνη ενημέρωνε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram τους ακόλουθους για την καθημερινότητά της, λαμβάνοντας σωρεία μηνυμάτων.

View this post on Instagram

Μετά από 14 μέρες τα συμπτώματα πέρασαν και σιγά σιγά ξεκινήσαμε να ξεσκουριάζουμε και να γυμναζόμαστε! Υπάρχουν πολλοί γυμναστές και instructors εκεί έξω που κάνουν live sessions και μας καθοδηγούν να κάνουμε γυμναστική από το σπίτι! Εγώ ξεκίνησα να κάνω κάθε μέρα 2 η ώρα yoga με τη @scarlett_drew1 και συντονίζομαι στο live της. Θα ψάξω και άλλους και θα τους μοιράζομαι στα stories μου για να επιλέγετε και να κάνετε κι εσείς. Σας φιλώ 💋 και σας εύχομαι να είστε όλοι καλά, γεροί, δυνατοί και να απολαμβάνετε το χρόνο στο σπίτι. #loveyousomuch #μενουμεσπιτι

A post shared by Christina Bompa Tanimanides (@chrismpo) on

Μετά από περίπου 14 μέρες στο σπίτι της στο Κολωνάκι, η ίδια φαίνεται πως αρχίζει να αναρρώνει σιγά σιγά, παρακινώντας μας να απολαύσουμε το χρόνο που βρισκόμαστε κοινωνικά απομονωμένοι και κάνοντας δραστηριότητες που θα γυμνάσουν το νου και το σώμα, όπως διαλογισμό και yoga. Επιπλέον, η Χριστίνα Μπόμπα “δεσμεύεται” να ενημερώνει τους followers της για online sessions γυμναστικής, έτσι ώστε να γυμναστούν κι εκείνοι.