Ο πολυαναμενόμενος τρίτος κύκλος της σειράς “The Crown” έρχεται στο Netflix στις 17 Noεμβρίου και όπως και οι δυο προηγούμενοι κύκλοι είναι βασισμένοι σε ιστορικές πηγές. Σε αυτόν τον κύκλο τον ρόλο της Βασίλισσας Ελισάβετ υποδύεται πλέον η βραβευμένη με Όσκαρ Olivia Colman και την Πριγκίπισσα Μαργαρίτα η Helena Bonham Carter. Στον τρίτο κύκλο θα δούμε κυρίως πως εξελίσσεται η σχέση της Βασίλισσας με τον πρωτότοκο γιο της Κάρολο.

Μπορεί λοιπόν “Το Στέμμα” να έχει εκατομμύρια τηλεθεατές σε ολόκληρο τον κόσμο και η επιτυχία του να είναι τεράστια, όμως τι γίνεται με τα μέλη της Βασιλικής οικογένειας και την ίδια την Ελισάβετ; Παρακολουθούν τη σειρά; Κι αν ναι, ποια είναι η γνώμη τους σχετικά;

H Πριγκίπισσα Ευγενία το έχει δει. Αυτό το αποκάλυψε κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης που έδωσε στο περιοδικό Hello λέγοντας ότι “Έχω δει κανα δυο επεισόδια και είναι καλογυρισμένο. Η μουσική είναι υπέροχη και η ιστορία πανέμορφη. Αισθάνεσαι υπερηφάνια να το παρακολουθείς. Δε μπορώ να μιλήσω εκ μέρους όλων αλλά έτσι ένιωσα εγώ όταν το είδα.” Επομένως από την εγγονή της Βασίλισσας είναι “ναι”.

royal wedding GIF

 

Tι συμβαίνει όμως με την Ελισάβετ; Η Βασίλισσα μέχρι τώρα το λάτρευε, έτσι τουλάχιστον είχε πει η Vanessa Kirby η οποία έπαιξε την Πριγκίπισσα Μαργαρίτα στις σεζόν 1 και 2. Μιλώντας στο Vanity Fair, η ηθοποιός είπε ότι ένας φίλος της βρέθηκε σε ένα πάρτυ όπου άκουσε την εγγονή της Ελισσάβετ, Ευγενία (πάλι) να λέει ότι η γιαγιά της είναι μεγάλη fan: το βλέπει και μάλιστα της αρέσει πολύ.

queen elizabeth binoculars GIF

Ποιος μύησε όμως την Ελισάβετ στη σειρά; Ο μικρότερος γιος της Edward είναι αυτός ο οποίος το έβλεπε και έτσι την παρότρυνε να το παρακολουθήσει κι εκείνη. Πιο συγκεκριμένα, πέρασε μαζί της ένα Σαββατοκύριακο στο Windsor και της πρότεινε να το δουν μαζί στο Netflix: της άρεσε πολύ αλλά σε ορισμένες περιπτώσεις θεώρησε πως ήταν πιο δραματικό από όσο έπρεπε. Αυτό που δεν της κάθισε και πολύ καλά ήταν ορισμένες σκηνές που αφορούσαν στο bullying που δέχθηκε ο Κάρολος στο σχολείο καθώς και η σχέση του με τον πατέρα του Φίλιππο σύμφωνα με μια πηγή, αλλά ήξερε πως δε μπορούσε να κάνει τίποτα σχετικά με αυτό. Και η σκηνή η οποία ισχυρίστηκε πως ήταν μυθοπλασία αφορούσε την πτήση του Φίλιππου και του Καρόλου από τη Σκωτία στο Λονδίνο, όπου ο Δούκας του Εδιμβούργου μίλησε σκληρά στο γιο του.

queen elizabeth GIF

O Πρίγκιπας William πάλι δεν το παρακολουθεί. Αυτό επιβεβαίωσε η Olivia Colman η οποία τον συνάντησε στο Παλάτι του  Buckingham και είχαν μια πολύ παράξενη συζήτηση σχετικά με τη σειρά. Αρχικά τη ρώτησε “Τι κάνεις αυτό το διάστημα;” και πριν λάβει απάντηση της είπε “Βασικά ξέρω τι κάνεις”. Η ηθοποιός ενθουσιασμένη του είπε “Το έχεις δει;” με τον Πρίγκιπα να απαντά “Όχι”.

 

will kate middleton GIF