Η παράσταση «Αντιγόνη» σημείωσε ένα ιστορικό ρεκόρ κατά το ανέβασμά της στο αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου. Έγινε η πρώτη παράσταση μέσα στα τελευταία 10 χρόνια που «έκοψε» 17.000 εισιτήρια και ξεπέρασε τους 18.000 θεατές.

Την Αντιγόνη υποδύεται η Έλλη Τρίγκου και την αδερφή της, Ισμήνη, η Δανάη Μιχαλάκη. Οι δύο ηθοποιοί φωτογραφήθηκαν αγκαλιασμένες μετά το τέλος της παράστασης, παρέα με την έτερη συνάδελφό τους, Χριστίνα Χειλά Φαμέλη.

Τις τρεις γυναίκες πέρα από την επαγγελματική σχέση συνδέει και μια σταθερή φιλία, η οποία έγινε πιο δυνατή μετά τη συμμετοχή τους στο επιτυχημένο σήριαλ του ANT1, «Άγριες Μέλισσες».

Όπως φαίνεται και από τις αναρτήσεις τους στα social media, το τέλος της σειράς δεν επέφερε και το τέλος της φιλία τους.

Η Δανάη Μιχαλάκη, η οποία φωτογραφήθηκε παρέα και με τη Φιλαρέτη Κομνηνού το ίδιο βράδυ, επέλεξε μετά το τέλος της παράστασης την Παρασκευή, 5 Αυγούστου, ένα φόρεμα εξωμο, σε ίσια γραμμή και dusty orange χρώμα, μια απόχρωση ιδιαίτερα δημοφιλή για φέτος, την οποία έχουμε δει πέρα από ρούχα και σε αξεσουάρ.

Η Έλλη Τρίγκου προτίμησε μια ολόσωμη wrap φόρμα σε έντονο κόκκινο με μικρό λευκό φλοράρ, ενώ η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη συνδύασε ένα μαύρο top με μία χακί φούστα σε στυλ sarong.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below