Η αγγελική της φωνή με τη μοναδική τεχνική, το χρώμα και το εύρος, δεν συγκρίνεται με καμία άλλη. Στο βιογραφικό της μετρά αμέτρητες επιτυχίες και μια προσεκτικά σχεδιασμένη καριέρα που παρέμεινε πάντα πιστή στις βασικές της μουσικές καταβολές που την έφεραν στην κορυφή και της χάρισαν τον τίτλο του θρύλου της παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας για περισσότερα από τριάντα χρόνια. Η Celine Dion έγινε χθες 52 ετών και για να γιορτάσει τα γενέθλιά της μαζί με τους θαυμαστές της στο Instagram, οι οποίοι ξεπερνούν τα τέσσερα εκατομμύρια, το tream της αποφάσισε να κάνει ένα throwback στην παιδική της ηλικία και πιο συγκεκριμένα στα χρόνια του σχολείου.

Οι συνεργάτες της διάσημης ερμηνεύτριας δημοσίευσαν μια φωτογραφία στην οποία η Celine Dion ποζάρει στην κάμερα για ένα αναμνηστικό πορτρέτο του σχολείου της στο Quebec, φορώντας ένα καρό φόρεμα και έχοντας ένα must παιδικό κούρεμα, τον πολύ κοντή φράντζα.

Παρότι η ίδια η σταρ δεν δημοσίευσε καμία φωτογραφία ή πληροφορίες για το πώς πέρασε την ημέρα της, τα ξένα μέσα τη θέλουν μαζί με τα παιδιά της Rene, Nelson και Eddy.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below