Η Britney Spears αποκάλυψε πρόσφατα στο δικαστήριο τρομακτικές λεπτομέρειες για την κηδεμονία από τον πατέρα της, Jamie Spears, ο οποίος έχει τον έλεγχο των οικονομικών και της ζωής της. Συγκεκριμένα, την αποκάλεσε «κακοποιητική».

«Δεν θέλω να είμαι σκλάβος κανενός» είπε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια, προσθέτοντας πως «είμαι τόσο θυμωμένη που δεν μπορώ να κοιμηθώ και έχω κατάθλιψη». Η ίδια ζήτησε από το δικαστήριο αλλαγές. «Θέλω τη ζωή μου πίσω. Έχουν περάσει 13 χρόνια, αρκετά» είπε στη δικαστή Brenda Penny. Επιθυμεί να τερματίσει την κηδεμονία και σκέφτεται ακόμα και να κινηθεί δικαστικά εναντίον της ίδιας της οικογένειάς της. «Την τελευταία φορά που μίλησα στο δικαστήριο ένιωσα σαν να μη μετρούσα, λες και σκεφτόσασταν ότι έλεγα ψέματα» πρόσθεσε η Spears.

Η 39χρονη ερμηνεύτρια συνέχισε περιγράφοντας σοκαριστικές λεπτομέρειες για ό,τι έχει περάσει μέσα στα τελευταία χρόνια: «Θέλω να μπορώ να παντρευτώ και να κάνω ένα μωρό. Μου είπαν ότι δεν μπορώ να παντρευτώ, έχω μέσα μου ένα ενδομήτριο σπιράλ αλλά δεν μου επιτρέπεται να πάω στο γιατρό να το αφαιρέσω γιατί δεν θέλουν να κάνω παιδιά. Αυτή η κηδεμονία μού κάνει πολύ περισσότερο κακό παρά καλό».

«Θέλω να μπορώ να παντρευτώ και να κάνω ένα μωρό. Μου είπαν ότι δεν μπορώ να παντρευτώ, έχω μέσα μου ένα ενδομήτριο σπιράλ αλλά δεν μου επιτρέπεται να πάω στο γιατρό να το αφαιρέσω γιατί δεν θέλουν να κάνω παιδιά».

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below

Εκφοβισμός και λίθιο

Η ίδια ισχυρίστηκε ότι δεν έχει το δικαίωμα ούτε καν να οδηγήσει μόνη το αυτοκίνητο του συντρόφου της, Sam Asghari. Συμπλήρωσε, ακόμα, ότι την ανάγκασαν να πάρει λίθιο: «Είναι ένα ισχυρό φάρμακο. Μπορεί να σου προκαλέσει νοητική υστέρηση αν συνεχίσεις να το παίρνεις για πάνω από πέντε μήνες. Ένιωθα σαν μεθυσμένη».

Μάλιστα, όπως υποστήριξε, η οικογένειά της δεν έχει κάνει τίποτα για να τη βοηθήσει, παρόλο που έχει περάσει ώρες κλαίγοντας σε τηλεφωνήματα με τον πατέρα της. «Νιώθω εκφοβισμένη, εγκαταλειμμένη και μόνη. Κουράστηκα να αισθάνομαι μόνη. Αξίζω τα ίδια δικαιώματα [με όλους], να έχω ένα παιδί και οτιδήποτε από όλα εκείνα τα πράγματα. Θεωρώ, ειλικρινά, κακοποιητική αυτή την κηδεμονία και θέλω να τελειώσει».

Ο Jame Spears ανέλαβε την κηδεμονία της κόρης του το 2008 για απόρρητους λόγους, αν και ο ίδιος έχει συχνά αναφερθεί στην ψυχική υγεία της. Ωστόσο πρόσφατα ο δικηγόρος της τραγουδίστριας ζήτησε ο πατέρας της να μην έχει δικαίωμα να εκμεταλλεύεται το ακίνητό της, αξίας 60 εκατομμυρίων δολαρίων. Όλη αυτή η τραγική ιστορία οδήγησε σε ένα κίνημα, το #FreeBritney, και σε ένα ντοκιμαντέρ παραγωγής Hulu με τίτλο «Framing Britney Spears» («Παγιδεύοντας την Britney Spears»).

Δες το τρέιλερ του ντοκιμαντέρ «Framing Britney Spears»: