Μπορεί να πρόκειται για ένα ζευγάρι της βασιλικής οικογένειας της Αγγλίας , ωστόσο η Μέγκαν Μαρκλ και ο Πρίγκιπας Χάρι μας έχουν αποδείξει, ότι βρίσκονται πάντοτε πάρα πολύ κοντά στους θαυμαστές τους.

Το Μάιο του 2019 γιόρτασαν την επέτειο για τον ένα χρόνο από τον πολυσυζητημένο τους γάμο και το ερωτευμένο ζευγάρι τότε δέχτηκε χιλιάδες ευχές από τους θαυμαστές τους στα social media.

Κανείς όμως δεν περίμενε πως οι δυο τους φρόντισαν να ευχαριστήσουν τους κοινούς θνητούς που στάθηκαν στο πλευρό τους σε μια από τις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής τους και μάλιστα με τον πιο ιδιαίτερο τρόπο!

Η Μέγκαν Μαρκλ και ο Πρίγκιπας Χάρι οργάνωσαν μια έκπληξη για χάρη τους. Διάλεξαν μια πολύ ρομαντική φωτογραφία από το άλμπουμ του γάμου τους – ένα κλικ τραβηγμένο ακριβώς τη στιγμή που εξέρχονταν από το παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου, στο παλάτι του Ουίνδσορ – και πίσω από αυτήν έγραψαν ένα ευχαριστήριο σημείωμα και το έστειλαν στους θαυμαστές τους.

Η φωτογραφία αυτή κυκλοφόρησε στο Instagram από έναν τυχερό θαυμαστή που την έλαβε και επάνω στο σημείωμα ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ ανέφεραν την έντονη συγκίνησή τους από τις ευχές που έλαβαν, τονίζοντας ότι επρόκειτο για μια πολύ ευγενική κίνηση εκ μέρους των θαυμαστών.

Λέγεται, ότι το ευχαριστήριο σημείωμα στάλθηκε σε φάκελο του παλατιού του Κένσιγκτον, ενώ ευχαριστήριες κάρτες έλαβαν στις αρχές του μήνα και οι θαυμαστές του βασιλικού ζεύγους που έστειλαν τις ευχές τους για τη βάφτιση του μικρού Άρτσι αλλά και τα γενέθλια της Μέγκαν Μαρκλ.

Η συγκεκριμένη ανάρτηση φυσικά προκάλεσε τεράστια χαρά στους  υπόλοιπους ακολούθους του ζευγαριού , οι οποίοι με τη σειρά τους περιμένουν με ανυπομονησία να λάβουν τη δική τους κάρτα!