Από πού ξεκινούν και πού τελειώνουν τα όρια της αισθητικής; Λίγο σαν να κούρασε αυτή η υπερπροσπάθεια όλων στο διαδίκτυο και κυρίως στο instagram, να ποστάρουν φωτογραφίες που θυμίζουν editorial. Και το μεγάλο ερώτημα είναι γιατί; Αν η δουλειά σου είναι σχετική να το καταλάβω, αλλά από τα social media σίγουρα λείπουν οι αυθεντικές και οι αυθόρμητες στιγμές.

Μια τέτοια αληθινή στιγμή λοιπόν, αποφάσισε να μοιραστεί η Δούκισσα Νομικού. Πριν από λίγο η όμορφη παρουσιάστρια και μητέρα δυο παιδιών, έκανε μια ανάρτηση στο Instagram, από τις ξέγνοιαστες καλοκαιρινές της στιγμές. Μπορεί να μην είναι η πιο καθαρή φωτογραφία, αλλά είναι από εκείνες που γέμισαν με αλήθεια το feed μας.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below

“Μπορεί η συγκεκριμένη φωτογραφία να μην είναι καθαρή, να μην μοιάζει με τις τέλειες και ψαγμένες λήψεις που ανεβάζουν μερικοί λογαριασμοί που όμως λατρεύω να ακολουθώ, όμως είναι αληθινή. Και είναι από τις αγαπημένες μου. Θυμάμαι έντονα εκείνη τη στιγμή. Κρύβει ζεστασιά αυτό το ηλιοβασίλεμα και μεγάλη ευτυχία αυτό το ήρεμο χαμόγελο. Βλέπεις, καμιά φορά δεν χρειάζονται επαγγελματίες φωτογράφοι, φίλτρα, ωραία ρούχα και 100 πρόβες για να πετύχεις μια ωραία λήψη. Καμιά φορά η αλήθεια σου αρκεί. Πολύ καλησπέρα σας”. Με αυτά τα λόγια συνόδευσε τη φωτογραφία της και απέσπασε πολύ γρήγορα χιλιάδες likes.

View this post on Instagram

Μπορεί η συγκεκριμένη φωτογραφία να μην είναι καθαρή, να μην μοιάζει με τις τέλειες και ψαγμένες λήψεις που ανεβάζουν μερικοί λογαριασμοί που όμως λατρεύω να ακολουθώ, όμως είναι αληθινή. Και είναι από τις αγαπημένες μου. Θυμάμαι έντονα εκείνη τη στιγμή. Κρύβει ζεστασιά αυτό το ηλιοβασίλεμα και μεγάλη ευτυχία αυτό το ήρεμο χαμόγελο. ❤️ Βλέπεις, καμιά φορά δεν χρειάζονται επαγγελματίες φωτογράφοι, φίλτρα, ωραία ρούχα και 100 πρόβες για να πετύχεις μια ωραία λήψη. Καμιά φορά η αλήθεια σου αρκεί 🌟 ΠολυΚαλησπέρα σας 😍 #tb #summerlover #sunsetlover #simplethingsinlife #happiness

A post shared by Doukissa Nomikou Theodoridi (@dutchesss_) on

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below