Από τότε που η Drew Barrymore ασχολήθηκε ενεργά με το Instagram χρησιμοποιεί το μέσο για να δώσει δύναμη και κουράγιο στις γυναίκες, μέσα από δικές της πολύ προσωπικές εμπειρίες που αποτελούν παράδειγμα για κάθε μία από εμας.

Η Drew στα 44 της πια δεν διστάζει να μιλήσει για τα συναισθήματα της, για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει καθημερινά με την ψυχολογία, το σώμα και τις ανασφάλειες της, αλλά δεν χάνει και ευκαιρία να μας πει ότι πρέπει να αγαπήσουμε τον εαυτό μας και να τον αποδεχτούμε, όπως προσπαθεί και αυτή να κάνει.

Μάλιστα, η Barrymore είναι πλήρως συμφιλιωμένη με την ηλικία της και πρόσφατα δήλωσε πως “Το αντιλαμβάνομαι σαν συνεχή εξέλιξη. Πέρασα μερικά χρόνια πραγματικά δύσκολα και αυτό φαίνεται πια στο πρόσωπο μου. Δεν είναι η ηλικία μου, είναι το πως ένιωθα μέσα μου”. Δεν φοβάται, λοιπόν, το γήρας αντιθέτως το βλέπει σαν φυσιολογική πορεία του ανθρώπου και δίνει βάση στον εσωτερικό κόσμο και την ψυχική της υγεία.

Έχει ακόμα μιλήσει ανοιχτά για το κόστος που έχει σε μια γυναίκα να είναι απόλυτα δοτική ως μητέρα. Η Drew παραδέχεται ότι βρήκε την πλήρη ικανοποίηση και ολοκλήρωση στο να φροντίζει τα δύο της παιδιά και να τους δίνει τα πάντα, άφησε όμως πίσω τον εαυτό της. Λέει πως θέλει πια να μάθει στις κόρες τις ότι το να γερνάς είναι προνόμιο, για αυτό και πρέπει να αγαπάς τον εαυτό σου σε κάθε φάση και κάθε ηλικία.

Τον Δεκέμβριο που μας πέρασε δημοσίευσε το πιο συγκινητικό και σοκαριστικό της μήνυμα στο Instagram μαζί με δύο φωτογραφίες. Είδαμε στη μία την χαμογελαστή, όμορφη, βαμμένη και χτενισμένη Drew Barrymore ενώ στην άλλη χωρίς να το περιμένουμε είδαμε την γνωστή ηθοποιό ταλαιπωρημένη και γεμάτη δάκρυα.

Στη λεζάντα, ο Barrymore μίλησε για την εικόνα και την πραγματικότητα, λέγοντας: “Αυτό που δείχνω κάποιες μέρες είναι υπέροχο και όμορφο. Σίγουρα, μπορώ να είμαι έτσι με δύο ώρες στο κομμωτήριο, μακιγιάζ και εκπληκτικό φωτισμό και φωτογράφο. Αισθάνομαι επίσης όμορφη μετά από μια προπόνηση, γεμάτη ιδρώτα … Αλλά όλα θέλουν δουλειά και αυτό είναι καλό γιατί σημαίνει πως μπορούμε όλα να τα επιτύχουμε. Δεν μπορώ όμως να κρύψω πως κάποιες μέρες είναι δύσκολες και καθόλου όμορφες».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

#TheWayItLooksToUs : LIFE What I propose some days are great and beautiful Sure, I can be this with two hours of hair and makeup and amazing photography and lighting. I also feel beautiful after a sweaty workout… But it all takes work! Which is good because we can achieve it. What I can’t hide is that some days are difficult and not so pretty… (swipe for photo #2 and I realize I am lucky with solvable problems and my gratitude is never ending. But sometimes life can just get to you and take you down for a minute! But we cry and then pick ourselves up and put one foot in front of the other) Can anyone relate?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Drew Barrymore (@drewbarrymore) στις