Οι φωτογραφίες της δίνουν την εντύπωση μιας βόλτας στην εξοχή, στην πραγματικότητα όμως η Kate Middleton έκανε μια επίσκεψη κοντά στο Παλάτι του Κένσινγκτον, στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας του Λονδίνου, όπου συναντήθηκε με μια ομάδα παιδιών, με τα οποία πέρασε χρόνο στο ύπαιθρο.

Η δούκισσα του Κέιμπριτζ, μάλιστα, πρόσφερε στους μικρούς φίλους της ένα γλύκισμα από μέλι, που προήλθε «κατευθείαν από το μελίσσι μου» όπως δήλωσε, σύμφωνα με σχετικό ρεπορτάζ, για να τους θέσει στη συνέχεια το εξής ρητορικό ερώτημα: «Έχει τη γεύση ενός μελιού από τα μαγαζιά ή έχει γεύση λουλουδιών;».

Όμως η αληθινή είδηση για τις λάτρεις της μόδας είναι το casual look της, λιγότερο επιτηδευμένο από προηγούμενες εμφανίσεις της και αληθινή έμπνευση για τις γυναίκες που θέλουν να συνδυάσουν το σοφιστικέ στυλ ενός μπλέιζερ με την αθλητική άνεση ενός τζιν παντελονιού.

Τα sneakers και το λευκό τοπ ήρθαν να επισφραγίσουν την υπεροχή του casual, σε ένα σύνολο που μπορούμε να φορέσουμε, αν όχι στις πιο ζεστές μέρες του ελληνικού καλοκαιριού όπως αυτές που διανύουμε, τουλάχιστον σε μια επαγγελματική συνάντηση σε ένα δροσερό βράδυ.

Δες τη νέα εμφάνιση της Kate Middleton:

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below