Το #FreeBritney έγινε επιτέλους πραγματικότητα για την Μπρίτνεϊ Σπίαρς – με μια δικαστή στο Λος Άντζελες να τερματίζει τη νομική συμφωνία που ελέγχει τη ζωή της Αμερικανίδας ποπ σταρ από το 2008.

Είναι μια απόφαση που άλλαξε τη ζωή της Σπίαρς , η οποία μίλησε δημόσια σε ανοιχτό δικαστήριο για πρώτη φορά τον Ιούνιο – κάνοντας μια δήλωση-βόμβα στην οποία περιέγραψε τη νομική ρύθμιση ως καταχρηστική και κατηγόρησε ως υπεύθυνο τον πατέρα της.

Σε μια ακρόαση το απόγευμα της Παρασκευής στο Ανώτατο Δικαστήριο του Λος Άντζελες, η δικαστής Μπρέντα Πέννυ έκρινε ότι «δεν απαιτείται πλέον η διατήρηση της περιουσίας της Μπρίτνεϊ Σπίαρς», τερματίζοντας τη συμφωνία επίβλεψης των οικονομικών της τραγουδίστριας.

Τον Ιούνιο, η 39χρονη ποπ σταρ, είχε υποστηρίξει στο δικαστήριο ότι η συμφωνία, η οποία της αφαίρεσε τον έλεγχο σχεδόν σε κάθε πτυχή της ζωής της, την είχε… τραυματίσει και είχε ζητήσει να τελειώσει χωρίς να χρειαστεί να υποβληθεί σε επιπλέον ψυχολογικές αξιολογήσεις.

Την Παρασκευή, η δικαστής Πέννυ συμφώνησε και αποφάσισε ότι ο σημερινός συντηρητής περιουσίας της κας Σπίαρς θα συνεχίσει να εργάζεται για να διευθετήσει τις τρέχουσες οικονομικές ανησυχίες που σχετίζονται με την υπόθεση. Ο Τζον Ζαμπέλ, ο ορκωτός λογιστής που ανέλαβε την περιουσία τον Σεπτέμβριο, θα διατηρήσει την εξουσία να εκτελεί τον προγραμματισμό ακινήτων και να μεταφέρει εξωτερικά περιουσιακά στοιχεία σε ένα υπάρχον καταπίστευμα για την τραγουδίστρια.

Μετά την δικάιωση η Μπρίτνεϊ Σπίαρς ανέβασε στο Twitter τους θαυμαστές της να πανηγυρίζουν έξω απο το δικαστήριο και έγραψε : «Καλέ μου Θεε, αγαπάω τους θαυμαστές μου τόσο πολύ, είναι τρελό. Νομίζω θα κλάιω για το υπόλοιπο της ημέρας!!! Η καλύτερη ημέρα».

Το συντηρητήριο ξεκίνησε το 2008, όταν ο Τζέιμς Π. Σπίαρς, ο πατέρας της Μπρίτνεϊ, ο οποίος είναι γνωστός ως Τζέιμι, ζήτησε για πρώτη φορά στο δικαστήριο να αναλάβει εξουσία για τη ζωή και τα οικονομικά της ενήλικης κόρης του, επικαλούμενος τους αγώνες ψυχικής υγείας της και την πιθανή κατάχρηση ουσιών. Η προσωρινή κηδεμονία μονιμοποιήθηκε μέχρι το τέλος του έτους.

Έκτοτε, η συντηρητική υπηρεσία έχει συνάψει επαγγελματικά συμβόλαια για λογαριασμό της ποπ σταρ, της υπαγόρευσε τα ταξίδια της και κατέγραψε κάθε της αγορά ακόμα και για έναν καφέ από τα Starbucks.

Έξω από το δικαστήριο στο Λος Άντζελες την Παρασκευή, υπήρχαν αρκετοί υποστηρικτές της Μπρίτνεϊ, οι οποίοι μόλις έμαθαν την απόφαση ξέσπασαν σε πανηγυρισμούς.

Αυτό σημαίνει ότι η 39χρονη Σπίαρς θα έχει πλέον λόγο στον έλεγχο της περιουσίας της που υπολογίζεται στα 60 εκατομμύρια δολάρια και τελικά θα έχει την ελευθερία να πάρει τις δικές της ιατρικές και προσωπικές αποφάσεις για πρώτη φορά από το 2008.

Καθώς κυκλοφόρησε η είδηση ​​της απόφασης, ο αρραβωνιαστικός της σταρ, Σαμ Ασγκάρι, δημοσίευσε στο Instagram: “Η ιστορία γράφτηκε σήμερα. Η Britney είναι ελεύθερη!”

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sam Asghari (@samasghari)

Πηγή: protothema.gr

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below