Ακόμα και αν είμαστε σε προχωρημένη εγκυμοσύνη δεν χρειάζεται να απαρνηθούμε τη φινέτσα μας. Αυτό επιβεβαίωσε η Νάντια Μπουλέ με μια νέα, κομψή εμφάνιση που έκανε, στην παράσταση «Πάμε για άλλα» στο Άλσος, παρόλο που έχει μπει στην τελική ευθεία για να υποδεχτεί το πρώτο της παιδί.

Η πρωταγωνίστρια της τηλεοπτικής σειράς του Alpha «Αγγελική» είχε μοιραστεί την είδηση της εγκυμοσύνης της τον Μάρτιο, διευκρινίζοντας μάλιστα ότι δεν θα εγκατέλειπε το σίριαλ αλλά πως η εξέλιξη στην προσωπική ζωή της θα ενσωματωνόταν στο σενάριό του.

Τον Απρίλιο, σε μια σειρά από Q&As στο λογαριασμό της στο Instagram, ούσα ήδη στον έβδομο μήνα, είχε πει πως μέχρι τότε είχε πάρει μόλις 4,5 κιλά και πως δεν είχε σταματήσει να ασκείται αλλά έκανε πιλάτες και διάδρομο. (Ωστόσο κάθε οργανισμός είναι μοναδικός, γι’ αυτό αν σκεφτόμαστε να το κάνουμε κι εμείς σε περίοδο εγκυμοσύνης, συμβουλευόμαστε τον γυναικολόγο μας.)

Για την πρόσφατη δημόσια εμφάνισή της στο θέατρο η ηθοποιός επέλεξε ένα μαύρο σατέν φόρεμα, μάξι, ντραπέ, που συνδύασε με ψηλοτάκουνα πέδιλα στο ίδιο χρώμα. Ένα δερμάτινο τζάκετ πρόσθεσε μια casual πινελιά στο βραδινό σύνολο.

Σε ένα από τα στιγμιότυπα, μάλιστα, ο Τάκης Ζαχαράτος εμφανίζεται σε μια ιδιαίτερα τρυφερή χειρονομία, να φιλάει την κοιλιά της Νάντιας Μπουλέ.

Δείτε τη νέα εμφάνιση της Νάντιας Μπουλέ σε προχωρημένη εγκυμοσύνη:

NDP
NDP

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below