Σε μια άκρως προσωπική ανάρτηση προχώρησε πριν από λίγο η Εριέττα Κούρκουλου – Λάτση, η οποία προσπάθησε με τα λόγια της να στείλει μήνυμα στήριξης και αισιοδοξίας σε όσες γυναίκες προσπαθούν να αποκτήσουν μωρό.

Η ίδια δεν έκρυψε ποτέ πως το ταξίδι της προς τη μητρότητα ήταν δύσκολο, ενώ μοιράστηκε ακόμη και φωτογραφίες από την ημέρα του τοκετού της. Οι αναρτήσεις της, όπως φαίνεται από τα χιλιάδες σχόλια και likes που δέχονται, επηρεάζουν θετικά την ψυχολογία των ακολούθων της.

Στο τελευταίο της μήνυμα έγραψε:

«Γλυκιά υπενθύμιση σε εσένα που ακόμα δεν έχεις καταφέρει να κρατήσεις το μωρό σου αγκαλιά: Είσαι ήδη μανούλα και το παιδάκι που προορίζεται ειδικά και μόνο για εσένα θα έρθει και με ένα του χαμόγελο θα σβήσει όλα τα προηγούμενα. ❤️».

Το κείμενο συνόδευε ένα κολάζ φωτογραφιών στο οποίο βλέπουμε την Εριέττα Κούρκουλου-Λάτση να κλαίει, να περιμένει στο δωμάτιο του γυναικολόγου, να χαμογελά ζεστά στην αγκαλιά του συζύγου της και να κρατά ένα τεστ εγκυμοσύνης στα χέρια.

Πλέον, η ίδια είναι μητέρα ενός μικρού αγοριού, την ονομαστική εορτή του οποίου γιόρτασε πριν από λίγες ημέρες με μια τρυφερή ανάρτηση στο Instagram. Δείτε τη εδώ.

Κεντρική φωτογραφία: Δημόσιο προφίλ Instagram @eriettakourkouloulatsi

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below