Δεκαέξι χρόνια συμπληρώθηκαν από τον θάνατο του αγαπημένου ηθοποιού Νίκου Κούρκολου και η μοναχοκόρη του, Εριέττα Κούρκουλου – Λάτση, έκανε μία πολύ τρυφερή ανάρτηση.

Η ίδια, που δεν έκρυψε ποτέ την αγάπη και την αδυναμία που έχει στον πατέρα της ανέβασε ένα στόρι στο οποίο τη βλέπουμε σε μικρή ηλικία αγκαλιά με τον πατέρα της.  Tη συνόδευσε με τη λεζάντα: «Πάντα και για πάντα». O Nίκος Κούρκουλος πέθανε από καρκίνο σε ηλικία 73 ετών και η κηδεία του έγινε στο νεκροταφείο του Ζωγράφου.

Instagram.com/@eriettakourkouloulatsi

Η Εριέττα Κούρκουλου – Λάτση, η οποία έγινε μητέρα για πρώτη φορά πριν από λίγο καιρό, έδωσε στον γιο της το όνομα του πατέρα της και συχνά μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram αναφέρεται στους Νίκους της ζωής της. Πριν από λίγους μήνες στην ονομαστική εορτή του γιου της, είχε γράψει:

«Σήμερα γιορτάζουμε το όνομά σου ζωή μου… Ένα όνομα που στην μαμά και τον μπαμπά φέρνει χιλιάδες γλυκόπικρες αναμνήσεις, μιας και έχουν φύγει και οι δυο Νικόλαοι από τους οποίους πήρες και εσύ το όνομά σου. Νίκος πια υπάρχει ένας στις ζωές μας και αυτός είσαι εσύ».

Διαβάστε αναλυτικά τα όσα είχε γράψει εδώ.

H εξόρμηση στη Θεσσαλονίκη με τον σύζυγο της

Την επέτειό τους για τα πέντε χρόνια σχέση γιόρτασαν πριν από λίγες ημέρες η Εριέττα Κούρκουλου με τον Βύρωνα Βασιλειάδη. Η ιδρύτρια του Save a Greek Stray και ο αγαπημένος της αποφάσισαν να επισκεφθούν την Θεσσαλονίκη μαζί με τον γιο τους, Νίκο για να τιμήσουν μαζί τη σχέση και την οικογένειά τους. Η Εριέττα Κούρκουλου δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες, στις οποίες τη βλέπουμε να ποζάρει σε τρυφερά τετ ατ τετ με τον σύζυγό της, ενώ στις υπόλοιπες απαθανατίζει τον γιο της.

 

Κεντρική φωτογραφία: Δημόσιο προφίλ Instagram @eriettakourkouloulatsi.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below