Η εντυπωσιακή παρουσιάστρια, η οποία βρίσκεται εδώ και μερικές ημέρες στις Μαλδίβες για διακοπές, ανέβασε πριν από λίγο δύο φωτογραφίες στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram, στις οποίες φαίνεται να κάνει ηλιοθεραπεία σε μία μαγική παραλία
Η Ευαγγελία Αραβανή απολαμβάνει το ταξίδι της στον εξωτικό προορισμό με τον σύντροφό της Νίκο Οικονομόπουλο. Κάνοντας ένα μικρό διάλειμμα από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις τους, οι δυο τους έχουν αφεθεί και απολαμβάνουν τον ήλιο, τη θάλασσα και τον έρωτά τους.
Η Ευαγγελία με εντυπωσιακές αναλογίες δείχνει ήδη μαυρισμένη και αναμένεται να επιστρέψει μετά το Πάσχα, οπότε και θα συνεχίσει να παρουσιάζει το χορευτικό σόου του ΑΝΤ1, «Dancing with the stars».
Την ίδια στιγμή και ο Νίκος Οικονομόπουλος ανέβασε φωτογραφία από τις εξωτικές διακοπές τους.