Την πρεμιέρα της παράστασης «Φακντ απ», στο θέατρο Άλφα παρακολούθησε το Σάββατο, 9 Δεκεμβρίου η Εβελίνα Παπούλια. Στο έργο, του οποίου τη σκηνοθεσία υπογράφει η Θάλεια Ματίκα και το κείμενο ο Τάσος Ιορδανίσης, πρωταγωνιστεί η Αφροδίτη Λιάντου (κόρη της Εβελίνας Παπούλια) και ο Διονύσης Παπανδρέου.

Οι ηθοποιοί υποδύονται δύο νέα παιδιά που ανήκουν σε γενιά Ζ, τα οποία προσπαθούν να ακουστούν σε έναν κόσμο που δεν τους ακούει.

Οι πρωταγωνιστές με τους δημιουργούς της παράστασης – NDP

Μια από τις πιο συγκινητικές στιγμές ήταν όταν στη σκηνή ανέβηκαν ο δημιουργός και η σκηνοθέτις του έργου, οι οποίοι είναι ζευγάρι στη ζωή, και υποκλίθηκαν μαζί με τους ηθοποιούς. Ο Τάσος Ιορδανίδης, μάλιστα, αγκάλιασε και φίλησε τη σύζυγό του μπροστά στο κοινό.

NDP
NDP

Μετά το τέλος της παράστασης η πρωταγωνίστρια φωτογραφήθηκε αγκαλιά με τη μητέρα της, η οποία επέλεξε το λευκό ως κεντρικό χρώμα της εμφάνισή της. Για την ακρίβεια, η ηθοποιός συνδύασε μία γκρι μακριά φούστα με κρεμ πουλόβερ και μπότες σε ταμπά απόχρωση. Ολοκλήρωσε το σύνολό της με ένα λευκό, μακρύ παλτό, ιδανικό για τις κρύες, χειμωνιάτικες ημέρες.

NDP

Η κόρη της, δίπλα της, ήταν ντυμένη με casual σύνολο, συνδυάζοντας ένα denim παντελόνι με μαύρο τόπ.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below