Τις τελευταίες ώρες όλα τα media είναι στραμμένα στα πρόσωπα του Σταύρου Νιάρχου και της Dasha Zhukova. Το ζευγάρι ετοιμάζεται να παντρευτεί και με θρησκευτικό γάμο  το Σαββατοκύριακο στην Ελβετία (πραγματοποιήθηκε ήδη τον περασμένο Οκτώβρη στη Γαλλία ο πολιτικός), έπειτα από μια σχεδόν δεκαετία γνωριμίας. Η σχέση τους ωστόσο ξεκίνησε το 2018.

Τόσο οι οικογένειές τους, όσο και οι A – list καλεσμένοι celebrities, έχουν φτάσει στο St. Moritz κι απολαμβάνουν το χιόνι και τις δραστηριότητες που έχει φροντίσει το ζευγάρι να τους κρατήσουν απασχολημένους. Οι καλεσμένοι θα αγγίξουν τους 500 και τα πρώτα ονόματα έχουν αρχίσει να διαρρέουν: David Beckham, Gwyneth Paltrow, Karlie Kloss,Diane von Furstenberg, Liv Tyler και Ivanka Trump.

Από τις πρώτες που βρίσκονται στο σημείο φυσικά, είναι η αδερφή του Σταύρου Νιάρχου, Ευγενία, που δείχνει ν’ απολαμβάνει το μέρος και τη διαμονή της. Μάλιστα μοιράστηκε και κάποιες στιγμές στο Instagram, με την ίδια να φορά σε μία εμφάνιση, δύο μεγάλες τάσεις όπως faux fur παλτό και hiking boots.

Η δεύτερη φωτογραφία που μοιράστηκε, δείχνει τα lifts στοχιονοδρομικό κέντρο κα ιτον τέλειο καιρό για τους λάτρεις του σκι.

View this post on Instagram

⛷⛷⛷

A post shared by Venyx By Eugenie Niarchos (@venyxworld) on

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below