Στις 28 Νοεμβρίου η Βασίλισσα Λετίθια μαζί με το σύζυγό της Βασιλιά Φίλιππο, βρέθηκαν στο Palace Hotel της Μαδρίτης για την απονομή του δημοσιογραφικού βραβείου  ‘Francisco Cerecedo’ στον Javier Cercas.

Εκεί λοιπόν η Λετίθια εμφανίστηκε με ένα καρέ, το οποίο όπως καταλάβαμε στη συνέχεια, δεν ήταν κουπ, αλλά χτένισμα, καθώς τις επόμενες ημέρες το μεσαίο μήκος των μαλλιών της είχε επανέλθει.

Παρόλα αυτά, η Βασίλισσα με το long -faux- bob της το οποίο ο κομμωτής της είχε γυρίσει προς τα μέσα και είχε στερεώσει ώστε να μοιάζει με αυθεντικό μακρύ καρέ ήταν υπέροχη.

To φόρεμα που επέλεξε για την περίσταση ήταν του οίκου Dries Van Noten από την κολεξιόν A/W 2019-2020 και κοστίζει περίπου $2,065, τα πέδιλα και το clutch της Magrit Shoes και τα σκουλαρίκια της ήταν δια χειρός Helena Nicolau το σχέδιο  ‘Almond’ Flower’.

Σε περίπτωση που αγαπάτε το καρέ αλλά δεν θέλετε να αποχωριστείτε το μήκος των μαλλιών σας, μπορείτε να αποκτήσετε αυτό το χτένισμα και να κάνετε την αλλαγή έστω για μια εμφάνιση, γυρίζοντας τις άκρες των μαλλιών σας προς τα μέσα και στερεώνοντάς τις με τσιμπιδάκια και λακ.