Σε μία σπάνια κοινή δημόσια εμφάνιση απαθανατίστηκαν ο Ryan Gosling και η Eva Mendes, οι οποίοι βγήκαν χθες για πεζοπορία μαζί με τις κόρες τους Esmeralda και Amada στο Los Feliz της Καλιφόρνια.

Οι paparazzi φωτογράφισαν το ζευγάρι και τις κόρες του σε ξένοιαστα οικογενειακά στιγμιότυπα, αλλά οι φανς τους βλέποντας τις εν λόγω λήψεις κατάφεραν να εντοπίσουν μία σημαντική λεπτομέρεια: Η 46χρονη ηθοποιός φορούσε στο αριστερό της χέρι ένα δαχτυλίδι που έμοιαζε με βέρα με αποτέλεσμα να ξεκινήσουν οι φήμες ότι αρραβωνιάστηκε τον 40χρονο Gosling μετά από περίπου μία δεκαετία κοινής πορείας. Εμείς πάλι, προσέξαμε τη μπλούζα της Esmeralda με τον David Bowie, αλλά και το γεγονός ότι και οι 4 τους δεν παρέλειψαν να φορέσουν μάσκα προστασίας για τον κορωνοϊό.

Θυμίζουμε ότι Mendes και Gosling είναι μαζί από το 2011· απέκτησαν την Esmeralda το Σεπτέμβριο του 2014 και την Amada τον Απρίλιο του 2016. «Ποτέ δεν ήθελα παιδιά προτού ερωτευθώ τον Ryan», δήλωσε τον περασμένο Οκτώβριο η ηθοποιός. Για την ώρα, κανείς από τους δύο δεν έχει επιβεβαιώσει ή διαψεύσει την είδηση.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below