Η Φωτεινή Αραμπατζή ανέλαβε τα καθήκοντά της ως  Υφυπουργός στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων με αρμοδιότητα για την αλιευτική πολιτική. Χθες, βρέθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο για την Ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης και στο πλευρό της ήταν και η αδερφή της, δημοσιογράφος Μαρία Αραμπατζή.

Για την περίσταση επέλεξε εύστοχα να φορέσει ένα λευκό φόρεμα σε 60s στυλ με ζιβάγκο, κοντά μανίκια και μήκος λίγο επάνω από το γόνατο. Το συνδύασε με ασπρόμαυρες γόβες με τετραγωνισμένη μύτη, ελάχιστα κοσμήματα και γυαλιά ηλίου με μεταλλικό σκελετό ενώ στο χέρι της κρατούσε μια κλασική 255 τσάντα του οίκου Chanel.

Τέλος, τα μαλλιά της ήταν χτενισμένα ίσια και το μακιγιάζ της ήταν φρέσκο και διακριτικό.

 

Η Φωτεινή Αραμπατζή έχει εργαστεί τόσο ως δημοσιογράφος όσο και ως τηλεοπτική παραγωγός στο Πρακτορείο Ειδήσεων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στις Βρυξέλλες, ως ανταποκρίτρια παραγωγός στους σταθμούς Mega, ANT1, Star, Alpha, Alter και ΕΡΤ3.

Η πρώτη φορά που εξελέγη βουλευτής ήταν το Μάιο του 2012 με τη Νέα Δημοκρατία στο Νομό Σερρών και επανεκλέγεται έως και σήμερα. Τον Μάρτιο του 2015, ορίστηκε Υπεύθυνη του Τομέα Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων της Νέας Δημοκρατίας ενώ από τον Φεβρουάριο του 2016 είναι Υπεύθυνη του Τομέα Τουρισμού της Νέας Δημοκρατίας.