Επίσημα ξεκινά το φθινόπωρο σήμερα στην Ελλάδα και γενικά στο βόρειο ημισφαίριο. Πέρα, όμως, από το φθινόπωρο επίσημα ξεκινά σήμερα και η εποχή του Ζυγού. Αυτή την περίοδο αναμένετε τις συνέπειες των αποφάσεων που πήρατε νωρίτερα μέσα στη χρονιά. Τώρα, λοιπόν, είναι η στιγμή για να σκεφτείτε τι είναι σημαντικό και τι όχι και πού θέλετε να επενδύσετε την ενέργειά σας από εδώ και πέρα.

Ποια ζωδια επηρεάζονται περισσότερο;

Κριός

Βρίσκεστε ακριβώς απέναντι από το ζώδιο του Ζυγού και είναι βέβαιο πως θα νιώσετε έντονα την αλλαγή των εποχών. Η φθινοπωρινή ισημερία ενεργοποιεί τον έβδομο οίκο των συνεργασιών σας, καθιστώντας την κατάλληλη στιγμή για να αναθεωρήσετε και να επαναξιολογήσετε τον ρόλο των σχέσεων στη ζωή σας. Ίσως τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να ανακτήσετε την ανεξαρτησία σας ή να βρείτε ξανά κομμάτια του εαυτού σας που είχατε «δώσει» σε άλλους.

Καρκίνος

Καρκίνοι, όταν μια εποχή αλλάζει, ως ζώδιο με μεγάλη διαίσθηση και ευαισθησία επηρεάζεστε. Αυτή τη φορά ίσως νιώσετε περισσότερα, καθώς αυτή τη στιγμή είναι σαν να συνειδητοποιείτε ποιες πραγματικά είναι οι ευθύνες σας στις σχέσεις σας με τους άλλους. Τώρα ξεκαθαρίζετε ποιους ανθρώπους θέλετε ή όχι να έχετε στη ζωή σας. Δύσκολο, αλλά απαραίτητο. Αξιοποιήστε αυτή την ενέργεια για να κάνετε αυτοκριτική και αναζητήστε τη ρίζα των συναισθημάτων που σας εμποδίζουν να αναλάβετε δράση στη ζωή σας. Μπορείτε να απελευθερωθείτε από ό,τι δεν είναι «δικό σας» και δεν χρειάζεται πια να κουβαλάτε.

Λέων

Η φθινοπωρινή ισημερία μαζί με την έναρξη της εποχής του Ζυγού ίσως σας παρασύρει σε έντονες αντιδράσεις, αφού θα νιώθετε πως η φωνή σας δεν εισακούεται. Το αποτέλεσμα; Λέοντες, αισθάνεστε πως αποσύρεστε από δραστηριότητες και σχέσεις που σημαίνουν πολλά για εσάς. Προκειμένου να μην χαθείτε σε εγωιστικούς δρόμους, εστιάστε στο πώς μπορείτε να συνεχίσετε να επικεντρώνεστε σε εσάς, σεβόμενοι πάντα την αυτονομία των άλλων και τα θέλω τους.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below