Εσπευσμένα εισήχθη στο νοσοκομείο ο σταρ του Χόλιγουντ George Clooney με τους γιατρούς να τον υποβάλλουν σε αγωγή για να αντιμετωπίσουν την παγκρεατίτιδα.

Όπως μεταδίδουν τα αμειρκανικά ΜΜΕ, ο σύζυγος της George Clooney αναγκάστηκε να χάσει πολλά κιλά για τις ανάγκες της τελευταίας του ταινίας.

Σύμφωμα με τα διεθνή ΜΜΕ, ο George Clooney, πατέρας δύο παιδιών, έχασε 12,7 (28 pounds) κιλά για τις ανάγκες της νέας του ταινίας, υπό τον τίτλο: «The Midnight Sky».

Η εξαντλητική δίαιτα που έκανε του κόστισε ακριβά, όπως σχολιάζει ο διεθνής Τύπος.

Ο 59χρονος ηθοποιός έχασε 12,7 κιλά για τις ανάγκες ενός θρίλερ επιστημονικής φαντασίας, με τον ίδιο να υποδύεται τον ρόλο ενός αστρονόμου που επιχειρεί να προειδοποιήσει τους αστροναύτες ότι έρχεται η καταστροφή της Γης.

O ηθοποιός που έχει βραβευτεί με Όσκαρ θα πρέπει να παραμείνει για ένα χρονικό διάστημα στο νοσοκομείο.

«Νομίζω ότι προσπάθησα πολύ σκληρά να χάσω το βάρος γρήγορα και μάλλον δεν φρόντιζα τον εαυτό μου», δήλωσε ο 59χρονος Clooney μιλώντας για την περιπέτεια της υγείας του στην εφημερίδα «Daily Mirror».

Ο Αμερικανός ηθοποιός θα χρειαστεί πολλές ημέρες ιατρικής περίθαλψης, όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα.

«Θα χρειαστώ μερικές εβδομάδες για να γίνω καλύτερα και ως σκηνοθέτης δεν είναι τόσο εύκολο γιατί χρειάζομαι ενέργεια», πρόσθεσε ο George Clooney.

Eκτός από την απότομη απώλεια βάρους για το ρόλο που υποδύεται στη νέα του ταινία, έπρεπε και να σταματήσει να ξυρίζεται.

Πηγή: protothema.gr

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below