Η Kim Kardashian βρέθηκε την Πέμπτη 13 Ιουνίου στον Λευκό οίκο με στόχο να συζητήσει για την επανένταξη πρώην φυλακισμένων στην κοινωνία και τον τρόπο με τον οποίο το κράτος θα μπορούσε να συμβάλει ώστε να βρίσκουν πιο εύκολα δουλειά και να μη παρανομούν ξανά. Ανακοίνωσε μάλιστα μία πρωτοβουλία η οποία θα προσφέρει οχήματα για να μεταφέρουν πρώην φυλακισμένους σε συνεντεύξεις για δουλειά, σε επαγγελματικές υποχρεώσεις και άλλα σχετικά γεγονότα.

Η ίδια είπε στο Λευκό Οίκο «Όλοι θέλουμε μια ασφαλή κοινωνία και όσο περισσότερες ευκαιρίες έχουμε και  έχουν και αυτοί και όσο περισσότερη υποστήριξη τους δώσουμε και τους βοηθήσουμε, τόσο ασφαλέστεροι θα είμαστε όλοι». Ο Donald Trump στη συνέχεια δήλωσε θαυμαστής της Kim και είπε «Μάλλον είναι αρκετά δημοφιλής».

H Κim μοιράστηκε μαζί μας ένα βίντεο καθώς πήγαινε στον Λευκό οίκο και είπε: «Φθάνω στο Λευκό οίκο για να μιλήσω για μία δεύτερη επαγγελματική ευκαιρία και για την επανένταξη των πρώην φυλακισμένων», ενώ στο Twitter έγραψε «είμαι περιφανή που είμαι μέλος αυτής της πρωτοβουλίας και που η διοίκηση παίρνει θέση για να δημιουργήσει ευκαιρίες για αυτούς τους ανθρώπους ώστε να πετύχουν μετά την επιστροφή στο σπίτι τους».