Gigi Hadid και Bradley Cooper είναι πλέον ένα Instagram official ζευγάρι. Το μοντέλο δημοσίευσε την πρώτη κοινή τους φωτογραφία στον επίσημο λογαριασμό της, με αφορμή τα γενέθλιά της.

Στην ανάρτηση που έκανε με τους εορτασμούς για τα 30α γενέθλιά της συμπεριέλαβε και μία φωτογραφία στην οποία φιλά τρυφερά τον ηθοποιό.

«Νιώθω τόσο τυχερή που είμαι 30», έγραψε στη λεζάντα. «Νιώθω τόσο τυχερή για τα πάνω και τα κάτω μου και τα μαθήματα και τα δώρα που μου έφεραν. Τα ένιωσα όλα. Νιώθω τόσο τυχερή που είμαι μητέρα, κόρη, φίλη, σύντροφος, συνάδελφος μερικών από τους πιο απίστευτους ανθρώπους. Τόσο τυχερή για την αγάπη και τη στήριξη όλων σας. Πέρασα πάρα πολύ όμορφα. Είναι ευλογία να νιώθεις τόση αγάπη. Είμαι ευγνώμων που ξεκινώ μία νέα δεκαετία».

 

Η Gigi, η οποία στις φωτογραφίες συμπεριέλαβε και μία με την κόρη της, είχε τα γενέθλιά της την περασμένη εβδομάδα, αλλά τα γιόρτασε το βράδυ του Σαββάτου, 3 Μαΐου με τους αγαπημένους της. Μεταξύ άλλων στο πάρτι της βρέθηκαν οι: Anne Hathaway, Will Arnett, Tan France και Rosie Huntington-Whiteley, ενώ δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι γονείς της και η αδερφή της, Bella Hadid.

Το πάρτι πραγματοποιήθηκε περισσότερο από ένα μήνα αφότου η Gigi Hadid έσπασε τη σιωπή της σχετικά με το ειδύλλιό της με τον Bradley, το οποίο ξεκίνησε το 2023.

Το μοντέλο της Victoria’s Secret δήλωσε σε συνέντευξη που δημοσιεύτηκε στις 11 Μαρτίου ότι η σχέση τους είναι «πολύ ρομαντική και ευτυχισμένη».

«Νομίζω ότι το να φτάσουμε στο σημείο να ξέρουμε τι θέλουμε και τι αξίζουμε σε μια σχέση είναι απαραίτητο. Και μετά να βρεις κάποιον που βρίσκεται σε ένα σημείο της ζωής του όπου ξέρει τι θέλει και τι αξίζει… και δουλεύετε και οι δύο ξεχωριστά για να έρθετε μαζί και να γίνετε ο καλύτερος σύντροφος που μπορείτε να είστε. Νιώθω πραγματικά τυχερή. Ναι, αυτή είναι η σωστή λέξη».

κεντρική φωτογραφία: Δημόσιο προφίλ Instagram.com/@gigihadid.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below