Την απόλυτη ευτυχία βιώνουν ο Μιχάλης Οικονόμου και ο Γιώργος Μακρής. Οι δύο ηθοποιοί που έχουν ένα αγοράκι τριών ετών, επισημοποίησαν τη σχέση τους υπογράφοντας σύμφωνο συμβίωσης.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Μιχάλης Οικονόμου/M. Oikonomou (@ecomike)

Τα χαρτιά υπεγράφησαν σε δικηγορικό γραφείο και οι δυο τους μοιράστηκαν τις φωτογραφίες και το χαρμόσυνο γεγονός με τους διαδικτυακούς τους φίλους στα social media. Ο ίδιος ο ηθοποιός, μάλιστα, αποκάλυψε το ευχάριστο γεγονός, μέσω ανάρτησής του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram την οποία συνόδευσε με την παρακάτω λεζάντα:

«Πίστις, ἐλπίς, ἀγάπη, τὰ τρία ταῦτα· μείζων δὲ τούτων ἡ άγάπη» δηλαδή: «Πίστη, ελπίδα, αγάπη, τρία πράγματα -πιο μεγάλη όμως από αυτά είναι η αγάπη».

Η υπενθύμιση προς όλους

Την άναρτηση συνόδευσαν stories τα οποία διακατέχονταν από τη χαρά και το χιούμορ του ζευγαριού. Σε ένα από αυτά ο Μιχάλης Οικονόμου, ευχαρίστησε όλους όσοι του ευχήθηκαν και έκανε μία υπενθύμιση-ευχή προς όλα τα ζευγάρια: «Σε όσους λένε πως παντρευτήκαμε. Δεν παντρευτήκαμε, γιατί η πολιτεία δεν μας δίνει αυτό το δικαίωμα. Ελπίζουμε σύντομα όλα τα ζευγάρια σε αυτή τη χώρα να έχουν τα ίδια δικαιώματα, όχι μόνο για γάμο, μα και για τεκνοθεσία».

@ecomike
@ecomike
@ecomike

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below