Σε περίπτωση που το έχασες, να σε ενημερώσουμε ότι η Gwyneth Paltrow λάνσαρε, μέσω του Goop, κεριά με άρωμα αιδοίου. Αν σου ακούγεται παράτολμο, να σε ενημερώσουμε επίσης ότι τα κεριά έγιναν ήδη sold out. Η αξία τους είναι 75 δολάρια το ένα. Την επιχειρηματική ιδέα της ηθοποιού φαίνεται πως ζήλεψε ένας συνάδελφός της δίνοντας έτσι την ευκαιρία σε όσους δεν πρόλαβαν και δεν θέλουν να μπουν σε λίστα αναμονής, να αποκτήσουν ένα διαφορετικό κερί.

Η επόμενη καινοτομία έρχεται από τον Dwayne Johnson που δέχτηκε την πρόκληση να δημιουργήσει κερί με άρωμα ανδρικών γεννητικών οργάνων. Ο κωμικός Adam Ray σχολίασε στο Instagram: “Ήταν θέμα χρόνου τα κεριά με κανονικά αρώματα να βγουν εκτός μόδας. Η επόμενη κινήσή σας Yankee Candle Co. Ώρα να βάλετε τον Dwayne Johnson να πουλήσει κεριά που μυρίζουν όπως τα γεννητικά του όργανα.” Πρότεινε μάλιστα η τιμή τους να είναι 74 δολάρια, ένα λιγότερο από αυτά της Paltrow.

O 47χρονος ηθοποιός συνέχισε το αστείο λέγοντας: “Αδερφέ μου προσπάθησα να τα φτιάξω αλλά έκαιγα τα γεννητικά μου όργανα. Οπότε προχώρησα την ιδέα σε σαμπουάν.”

Το κερί “This Smells Like My Vagina”  αποτελεί προϊόν της συνεργασίας της ηθοποιού με τη φίρμα Heretic. O δημιουργός της Heretic Douglas Little είναι ένας αρωματοποιός που εμπνέεται από τη φύση και μοιράζεται το πάθος του για τις όμορφες μυρωδιές με την ηθοποιό. “Οι δύο μας καθόμαστε παρέα στο πάτωμα και απολαμβάνουμε το “κόλλημά” μας για τα αρώματα”, είχε πει στο παρελθόν η ηθοποιός, που δηλώνει θαυμάστρια του ταλέντου του.

Παρά το παράξενο όνομά του, που έχει προκαλέσει σάλο, η περιγραφή του αρώματος στο site δείχνει ότι πρόκειται για ένα συνηθισμένο αρωματικό κερί, με νότες περγαμόντου, γερανιού και κέδρου, που δημιουργούν μια ατμόσφαιρα σαγήνης, απελευθερώνοντας τη φαντασία.