Η Lady Kitty Spencer είναι η  κόρη του αδερφού της Πριγκίπισσας Diana και έχει γεννηθεί το 1990. Πρόκειται για μια πραγματικά πανέμορφη κοπέλα που έχει περπατήσει για μεγάλους οίκους μόδας και θεωρείται fashion icon αφού οι στυλιστικές επιλογές της είναι πάντοτε επιτυχημένες και πολύ κομψές.

Η Kitty φαίνεται να έχει αδυναμία στους αρκετά μεγαλύτερους από εκείνη άνδρες, αφού και πριν τον νυν σύντροφό της και πάλι ήταν σε σχέση με τον 48χρονο Niccolo barattieri di san pietro o oποίος  ασχολείται με το real estate.

Πλέον, έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο του 60χρονου Michael Lewis ο οποίος έχει καταγωγή από την Νότια Αφρική, ενώ είναι χωρισμένος με τρία παιδιά και μάλλον είναι κρυφά μαζί από το περασμένο καλοκαίρι όταν τους είχαν δει στην έπαυλή του αξίας 19 εκατομμυρίων λιρών στο κεντρικό Λονδίνο.

Οι φήμες φούντωσαν όταν οι δυο τους φωτογραφήθηκαν από παπαράτσι να βγαίνουν από το The Mark Hotel, το ίδιο ξενοδοχείο στο Manhattan που έκανε το baby shower της η Meghan Markle. Ο Μichael Lewis είναι επιχειρηματίας που ασχολείται με το χώρο της μόδας και του ανήκει το brand Whistles.