Η μικρότερη από της αδερφές Όλσεν, η  Ελίζαμπεθ,  ίσως είναι μια από τις επιτυχημένες ηθοποιούς το Χόλιγουντ αυτή την στιγμή, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως η ζωή της είναι εύκολη. Πρόσφατα μίλησε για τις ανασφάλειες που την πιάνουν όταν πρόκειται να περπατήσεις στο κόκκινο χαλί, όπως χαρακτηριστικά δήλωσε « Τα ρούχα που φοράμε σε αυτές τις περιστάσεις είναι υπερβολικά στενά, μας στέλνουν δείγματα τα οποία δεν είναι για γυναίκες με μπούστο, έτσι δεν νιώθω πάντα αυτοπεποίθηση φορώντας τα.  Μου αρέσει να διαλέγω ρούχα για τους γάμους των φίλων μου, όχι κάτι για το οποίο πρόκειται να κριθώ.

Η 28χρονη πρωταγωνίστρια των Avengers μίλησε ανοικτά και για το θέμα με τις πρεμιέρες. Τα event αυτού του τύπου δείχνουν τόσο τέλεια όταν είσαι παρατηρητής, ωστόσο η πίεση είναι τεράστια.

Σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε σε άλλο γνωστό περιοδικό δήλωσε « Μερικές φορές,  όταν πάω σε κάποια πρεμιέρα ταινίας και φοράω κάτι που δεν μου αρέσει,  βάζω τα κλάματα στη διαδρομή και ποζάρω με τρόπο που οι ώμοι μου να στέκονται όσο πιο πίσω γίνεται. Έπειτα βλέπω τις φωτογραφίες και λέω, ” κοίτα πως είμαι, μήπως έκλαιγα;”»

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below